LA RECEPTA

Rap a la marinera

Carles Parcet talla una cua de rap fresca.

Carles Parcet talla una cua de rap fresca.

1
Es llegeix en minuts

Carles Parcet, responsable de Peixos Viki, presenta una recepta que està a punt en mitja hora. El resultat és un peix amb tot el seu gust.

INGREDIENTS (4 persones)

Una cua de rap de 1.250 grams

Mig quilo de cloïsses

Vuit gambes

Farina, sal, alls, oli i pebre

Pebrots verd i vermell

Ceba, tomàquet

Vi blanc

Picada d'all, julivert i ametlles

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Enfarinem el rap, el fregim i el reservem. Amb l'oli restant daurem uns alls tallats a làmines. A continuació, preparem un sofregit amb els pebrots verd i vermell, la ceba i el tomàquet i hi afegim un got de vi blanc. Quan el sofregit estigui fet (uns 15 minuts després aproximadament) hi afegim el rap, les cloïsses i les gambes. Hi aboquem un got d'aigua o de caldo de peix i després de cinc minuts al foc hi incorporem la picada i una mica més de vi blanc. Transcorreguts cinc minuts de cocció, el plat estarà a punt per servir.