LA RECEPTA
Rap a la marinera

Carles Parcet talla una cua de rap fresca.
Carles Parcet, responsable de Peixos Viki, presenta una recepta que està a punt en mitja hora. El resultat és un peix amb tot el seu gust.
INGREDIENTS (4 persones)
Una cua de rap de 1.250 grams
Mig quilo de cloïsses
Vuit gambes
Farina, sal, alls, oli i pebre
Pebrots verd i vermell
Ceba, tomàquet
Vi blanc
Picada d'all, julivert i ametlles
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Enfarinem el rap, el fregim i el reservem. Amb l'oli restant daurem uns alls tallats a làmines. A continuació, preparem un sofregit amb els pebrots verd i vermell, la ceba i el tomàquet i hi afegim un got de vi blanc. Quan el sofregit estigui fet (uns 15 minuts després aproximadament) hi afegim el rap, les cloïsses i les gambes. Hi aboquem un got d'aigua o de caldo de peix i després de cinc minuts al foc hi incorporem la picada i una mica més de vi blanc. Transcorreguts cinc minuts de cocció, el plat estarà a punt per servir.
- Educació a Catalunya Niubó avança que les proves de competències bàsiques no han anat bé: «Remuntar els resultats no serà fàcil»
- Un pla que va impulsar el Govern Aragonès El Barça i Unió de Pagesos impugnen les zones protegides ampliades a prop de l’aeroport de Barcelona
- Baròmetre de juny Enquesta CIS: El PSOE es dispara i aconsegueix el seu màxim avantatge sobre el PP malgrat els escàndols judicials
- La nova Casa Blanca Les protestes contra Trump s’estenen per tot els EUA
- Mobilitat Unes obres al metro de Barcelona tallaran la L4 i la L11 durant tot juliol i agost
- Patrimoni Patum, el ritme únic de la festa de Berga
- Ruta amb bicicleta Un itinerari que uneix el Ripollès i la Garrotxa
- CATA MAYOR Coratge a la nova Mesa del Chef
- Microcosmos per a caminants Els millors locals d’un dels millors carrers del món
- Les millors tapes Tres ensaladilles russes fora de sèrie a Barcelona