De l’11 al 16 d’abril

El taitxí donarà el tret de sortida de les jornades de la gent gran a Granollers

La inauguració oficial serà el dimecres 12 d’abril a la sala Tarafa

El taitxí donarà el tret de sortida de les jornades de la gent gran a Granollers

David Castro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Granollers celebra la 39a edició de les Jornades Culturals de la Gent Gran, un programa de propostes que recull una quinzena d’activitats culturals, lúdiques i saludables, que aniran des de l’11 fins al 16 d’abril.

El tret de sortida el donarà el taitxí, una disciplina esportiva xinesa, el dimarts dia 11 d’abril, però la inauguració oficial serà dimecres 12, a les onze del matí a la sala Tarafa, quan es farà la inauguració de les jornades culturals de les persones grans i, conseqüentment, es farà la presentació dels treballs manuals. A aquestes propostes s’hi afegiran tertúlies literàries, dansa del ventre, txikung, tallers, ball, un taller intergeneracional amb alumnat de l’Escola Ferrer i Guàrdia.

Notícies relacionades

També se celebrarà una trobada de corals, una visita guiada a l’exposició «L’infern de Dante» al Museu de Granollers, la Gran Trobada de Puntaires a la plaça de la Porxada, un ball de sardanes amb la cobla Ciutat de Granollers a la plaça Perpinyà i l’actuació del grup musical «Flors i Violes».

Es pot recordar que l’ajuntament organitza aquesta programació amb la col·laboració de la Coordinadora de Persones Grans i la participació de 17 associacions i entitats locals i comarcals, i que totes les activitats són de caràcter gratuït.