Amb una sola dependenta

Detingudes quatre dones acusades de robar a diverses botigues a Granollers i Mataró per valor de més de 2.000 euros

Detingudes quatre dones acusades de robar a diverses botigues a Granollers i Mataró per valor de més de 2.000 euros

MOSSOS D'ESQUADRA - Archivo

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a la tarda quatre dones amb edats compreses entre els 25 i els 53 anys per presumptament haver robat objectes a diverses botigues de Granollers i Mataró que sumaven un valor de més de 2.000 euros.

Segons ha informat aquest divendres la policia, les dones prioritzaven les botigues amb una sola dependenta i, mentre una d’elles la distreia, les altres es dedicaven al furt de productes i a la inutilització dels sistemes d’alarma amb l’ús, per exemple, de bosses forrades d’alumini.

Una vegada havien portat a terme la sostracció, es dirigien a un aparcament pròxim i guardaven el botí dins d’un vehicle.

Els Mossos d’Esquadra van sorprendre les quatre dones guardant els articles robats dins del vehicle, estacionat en un carrer de Granollers.

Notícies relacionades

Els agents van procedir a l’escorcoll del cotxe, on van trobar peces de roba, productes de cosmètica i joguines per valor de més de 2.000 euros, que havien sostret, com a mínim, en dues botigues de Mataró i dues més de Granollers.

La policia catalana també va trobar una bossa forrada d’alumini i unes tenalles que presumptament les dones utilitzaven per realitzar els furts.