Nou contratemps

¿Multa milionària per a Tamara Falcó? La possible sanció a què s’enfronta per la seva mala praxi

  • ¿El delicte?: no respectar les estrictes condicions de les publicacions publicitàries en el seu compte social d’Instagram

¿Multa milionària per a Tamara Falcó? La possible sanció a què s’enfronta per la seva mala praxi

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A tan sols dos mesos de l’enllaç entre Tamara Falcó i Íñigo Onieva, el Maestro Joao ha compartit una nova predicció que no ha deixat indiferent a ningú. Després de la polèmica entre la marquesa de Griñón i Sophie et Voilà pel vestit de núvia, l’endeví ha anunciat que el casament està «agafat»: «Ella es casarà tot i que sigui amb una camisa de dormir, perquè ella ja s’ha de casar amb punt d’honor després de tot el que ha passat», ha assegurat.

I és que a la llista de contratemps que està patint Tamara Falcó en el seu camí cap a l’altar se n’hi suma ara un altre: la marquesa es podria enfrontar a una multa que podria arribar, en el pitjor dels casos, al milió d’euros. ¿El delicte?: no respectar les estrictes condicions de les publicacions publicitàries en el seu compte social d’Instagram. Segons les regles establertes, totes les publicacions de caràcter comercial s’han de senyalitzar afegint-hi AD, cosa que Tamara Falcó fa mesos que no fa en el seu compte.

Notícies relacionades

L’expert en màrqueting digital José Noblejas va parlar del cas aquest diumenge a ‘Socialité’. «Des del juliol del 2022, no hi ha res que ens avisi que certs continguts són patrocinats quan podem intuir que, efectivament, ho són», va afirmar.

Aquesta martingala li podria portar conseqüències a la marquesa no només amb Instagram, sinó també amb Hisenda: «Tamara Falcó sembla que està marcant com a contingut normal una cosa que hauria de marcar com a col·laboració pagada. A més, totes aquestes col·laboracions, regals i altres retribucions han de ser declarades a la Hisenda Pública, tal com es detalla en la legislació actual», va explicar.