LA MAMA DEL FRAC

Isabel Pantoja li treu el cotxe a Kiko mentre anuncia la seva tornada als escenaris

pantoja

pantoja

2
Es llegeix en minuts

Les espases segueixen amunt en la cruenta batalla que mantenen Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera. L’última topada es va produir fa uns dies quan dues persones de la confiança de la cançonetista es van presentar en la casa del prestigiós ‘dj’ per reclamar-li, i emportar-se amb ells, el cotxe que Isabel va regalar a les seves netes, Carlota i Ana.

Dos mesos després, Pantoja ha fet efectiva la seva amenaça i el vehicle que portava estacionat des de feia diverses setmanes davant la casa que Rivera té a Castilleja de la Cuesta ha sortit amb rumb desconegut. El cotxe del litigi era utilitzat per Irene Rosales i Kiko per portar a l’escola les seves filles.

Kiko guarda silenci

Va ser la mateixa Irene qui confirmava en el programa ‘Viva la vida’ que la seva sogra havia enviat un matrimoni amic a recollir el cotxe de la discòrdia sense previ avís. La parella de Kiko també va confirmar que, malgrat que ells havien avançat un pagament pel cotxe, era la seva sogra qui feia front als rebuts mensuals del vehicle. Per la seva banda, el seu fill continua guardant silenci sobre els últims moviments de la seva mare i de Ramón Calderón, advocat i amic íntim d’Isabel, que ha interposat una demanda per les declaracions del ‘dj’ sobre ell en un plató de televisió.

Aquesta picabaralla arriba entre els insistents rumors de fa uns dies que apuntaven que Isabel estaria pensant de vendre Cantora i marxar a viure a Mèxic, on l’artista sevillana compta amb legions de fans i alguna amistat que estaria encantada d’acollir la intèrpret de ‘Marinero de luces’. L’únic que la frenaria seria la delicada salut de la seva mare Ana.

Un altre dels motius d’aquest possible canvi de domicili seria de caràcter econòmic, ja que algunes fonts apunten que la cantant podria arribar a protagonitzar una telenovel·la a Mèxic, a 40.000 dòlars per capítol.

Tornada als escenaris

Sigui com sigui, el que sí que ha confirmat la cançonetista de 64 anys és la seva tornada als escenaris reprenent en aquest 2021 la gira que va haver de suspendre l’any passat per la pandèmia. La data és el pròxim 7 d’agost al Festival Tío Pepe a Jerez, tan sols cinc dies després del seu 65 aniversari.

Les entrades ja estan a la venda a preus de gran estrella internacional: la llotja vip per a sis persones surt a ni més ni menys que 1.128 euros. Uns preus dignes d’un gran xou de Las Vegas. Després, Isabel marxarà a Xile, on ja ha confirmat dos concerts, els dies 5 i 6 de novembre, al teatre Gran Arena Monticello de Rancagua.

Notícies relacionades

Sembla que la fama personal i artística de Pantoja continua intacta malgrat tot i la cantant compta amb diverses ofertes laborals sobre la taula, però com a bona folklòrica no vol parlar-ne perquè no se’n vagin en orris.

Així, mentre es dona per fet la renovació del seu contracte amb Mediaset –per a la segona edició del ‘talent’ ‘Idol kids’– també s’ha sabut que Isabel hauria rebutjat una quantitat milionària de l’Editorial Planeta per escriure les seves memòries. Potser està esperant que es tanqui definitivament la batalla monumental en la qual està ficada amb el seu fill per començar-les.