SETMANA DE LA MODA CATALANA

La 080 clausura la seva primera edició digital

En la quarta sessió de la passarel·la s'han emès els 'fashion show films' de Lera Mamba, Eikò Al, Oscarleon, The Label Edition, Eñaut i Maite By Lola Casademunt

zentauroepp54977705 gente combo maite lola casademunt200917214041

zentauroepp54977705 gente combo maite lola casademunt200917214041
zentauroepp54977861 gente combo eaut200917214013

/

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

La passarel·la 080 ha posat aquest dijous el colofó a la seva primera edició digital amb les desfilades de Lera Mamba, Eikò Al, Oscarleon, The Label Edition, Eñaut i Maite By Lola Casademunt.

Sostenibilitat i innovació van definir la col·lecció Catalogue, de la firma Lera Mamba, que es basa en el moviment de la reutilització creativa i la customització de peces. La seva dissenyadora, Marta Pujol, que només treballa amb roba que prové de fàbrica i magatzems d’estoc, va presentar un primer ‘look’ tot fet de motllos crus i a continuació va mostrar un exemple del mateix conjunt ja personalitzat. En la desfilada es van veure patrons folgats i minimalistes, molt pròxims al concepte de fet a mida.

 

Un estil casual amb pinzellades sofisticades es va reflectir en la col·lecció Land Vibration, de la firma Eikò Ai. La seva dissenyadora, Olga Lladó, va apostar per una dona urbana i sensual amb ‘looks’ de llenceria i colors pastel. Una estètica harmoniosa de blondes, tuls, transparències i setí combinen amb estampats fotogràfics de paisatges i cels tornassol. 

Per la seva banda, Oscarleon va recrear l’estat d’ànim a través de dissenys amb missatges pintats en peces superiors com samarretes i camises ‘oversize’. El tricolor compost pel vermell, el negre i el blanc va dominar en un procés creatiu absolutament artesanal.

A continuació, The Label Edition va presentar la col·lecció ‘Résilence’ inspirada en la resistència de les peces davant el pas del temps, avalant així una moda més ètica i honesta en contraposició al consumisme frenètic que es viu actualment. Els elements de sastreria es combinen amb teixits de camiseria, passant per pell sintètica fins a la pelfa estampada. 

En una escenografia glacial, Eñaut va llançar ‘Permasfrost’. Una col·lecció basada en el desglaç amb blanc absolut en què figuren teixits fluids i  materials tècnics, així com bermudes, samarretes, petos, diversitat de jaquetes i armilles.

Notícies relacionades

Amb un estil fresc i jovial i sense perdre gens de distinció es va presentar la col·lecció de Maite By Lola Casademunt, que va tancar l’última sessió de l’edició digital de la passarel·la 080.

A la passarel·la van dominar dues línies: La primera, amb una estètica safari amb una explosiva barreja d’estampats ‘animal print’ com a senya d’identitat de la marca. Mentre que la segona va donar pas a un estil ‘bourgeois’ del barri parisenc de Saint Germain.