ENSURT AL COSTAT DEL MAR

Antonia Dell'Atte, a punt de morir per l'impacte d'un para-sol

La model té una mandíbula trencada per l'impacte del para-sol mentre disfrutava d'un dia de platja a Itàlia

zentauroepp38976709 monegal200706122508

zentauroepp38976709 monegal200706122508

1
Es llegeix en minuts

Antonia Dell’atte acaba de fer públic un accident que ha tingut a la platja i que ha pogut ser fatal però que, per sort, ha quedat en un tremend ensurt. I una mandíbula trencada, tot sigui dit.

La italiana, de 60 anys, ha compartit a les seves xarxes socials el següent text: «Com pot canviar la teva vida d’un dia per l’altre... però una mà des de dalt que m’estima va desviar el para-sol, que em va venir com un míssil per un tornado... Ha sigut un miracle, no entro en els detalls, he de reconstruir tota la mandíbula inferior i moltes més coses. És que jo soc així, com més vegades caus més vegades t’aixeques... I més forta tornaré».

Notícies relacionades

L’Antonia es trobava disfrutant d’una relaxada jornada de platja a la seva Itàlia natal quan, a causa del vent, un para-sol es va dirigir directament cap on estava ella descansant. Per sort, el para-sol va acabar per desviar la seva trajectòria, fet que li va salvar la vida en l’últim moment. La model, hospitalitzada i amb la mandíbula inferior trencada, assegura que s’ha tractat d’un «miracle» i que «una mà que l’estima des de dalt va desviar el para-sol».

El seu fill Clemente Lequio, molt afectat, no tardava a comentar en la publicació de la seva mare que es tracta d’«un any de merda» –en què recordem, ha perdut el seu germà Aless– al qual l’Antonia, que adora el seu fill, contestava: «Soc viva i això es diu miracle. Passarà i serà un veritable canvi radical. Saps que sempre penso en positiu».

Temes:

Estiu