¿PRÒXIMA COL·LABORACIÓ?

Drake i Rosalía, «'la jefa de Sant Esteve Sesrovires'», en la Setmana de la Moda de Nova York

El raper de Toronto comparteix diverses fotos al costat de la diva catalana en el seu compte d'Instagram

NEW YORK, NEW YORK - FEBRUARY 05: Recording artists Rosalia and Drake attend the 2020 Tokyo Olympic collection fashion show at The Shed on February 05, 2020 in New York City.   Bennett Raglin/Getty Images/AFP

NEW YORK, NEW YORK - FEBRUARY 05: Recording artists Rosalia and Drake attend the 2020 Tokyo Olympic collection fashion show at The Shed on February 05, 2020 in New York City. Bennett Raglin/Getty Images/AFP / Bennett Raglin (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de veure’ls junts al ‘front row’ de la desfilada de Nike, amb la seva nova col·lecció Olympic 2020, en la Setmana de la Moda de Nova York, els fans de Rosalía ja està elucubrant si la seva pròxima col·laboració musical serà amb Drake. El famós raper de Toronto, de 33 anys, el nom real del qual és Aubrey Drake Graham, i la diva de Sant Esteve Sesrovires, de 26, s’han mostrat molt còmplices durant el xou, posant amb naturalitat davant de les càmeres. Ella, amb una ajustada granota i abric negre i minúscules ulleres fosques, i ell, amb caçadora de camuflatge i un anell llampant amb diamants amb forma de cor.  

Tan orgullós estava Drake de compartir banc amb Rosalía que ha pujat a Instagram diverses fotos al costat de la cantant, que ha anomenat «‘la jefa de Sant Esteve Sesrovires’» (així, en castellà, i sense ni una falta d’ortografia).

Notícies relacionades

El cert és que tots dos estan treballant en els seus pròxims discos d’estudi, la continuació d’‘El mal querer’ i ‘Scorpion’, tots dos esperats per a aquest 2020.

A primera fila de la desfilada també hi va haver els dissenyadors Edward Enninful, Virgil Abloh i Yoon Ambush, a més de l’esportista Gabby Douglas, que va lluir una samarreta de Kobe Bryant. Sobre l’escenari, uns joves models també van lluir samarretes de Los Angeles Lakers amb els números 8 i 24, els dos dorsals que va utilitzar durant 20 anys la llegenda del bàsquet.

Temes:

Rosalía