NOU SINGLE

Rosalía trau nou tema: 'Juro que'

La cantant catalana ha publicat un tema en el qual recupera l'estètica més flamenca barrejada amb el so de l'autotune

rosalia

rosalia

1
Es llegeix en minuts
Begoña González

Rosalía ha sorprès de nou els seus fans amb el llançament sorpresa del seu últim tema ‘Juro que’ a Youtube, en el qual la cantant ha tornat al flamenc acústic que la va portar a la fama amb tocs modulats en alguns versos. 

Una base de guitarres i ‘palmas’ li fan l’acompanyament a la catalana per explicar aquesta història d’amor truncada per l’empresonament del nòvio, en aquest cas l’actor Omar Ayuso, de la sèrie de Netflix ‘Élite’. «Yo juro que, juro que, que el tiempo que tú estés dentro yo te esperaré», canta Rosalía en una lletra en la qual ha col·laborat el conegut artista D. Gómez ‘Kaydy Cain’.

En aquest cas, la cantant de Sant Esteve Sesrovires ha recorregut a l’autotune per modular el so i jugar amb la seva veu. Amb la guitarra flamenca de Joselito Acedo i un quadro de ‘palmeros’ entre els quals hi ha Macario Ibáñez, José Manuel Fernández i Claudia Gómez, Rosalía interpreta aquest tema amb una estètica protagonitzada per tres vestits monocolor: rosa, groc i vermell. Colors que també porta a les seves ja personals ungles.

Notícies relacionades

Al videoclip, que podria dir-se que segueix l’estètica flamenca urbana del seu anterior treball ’El Mal Querer’, Rosalía encarna una jove que té un nòvio que entra pres i li canta que l’esperarà fins que surti. 

Una altra innovació present en l’últim single de l’artista han sigut els subtítols en anglès. Una cosa que serà segurament ben apreciada pels seus cada vegada més fans internacionals i que ha posat en marxa a tan sols tres dies de la seva actuació als premis Grammy, en els quals es podria alçar com a primera artista espanyola a aconseguir el guardó a millor artista revelació.

Temes:

Rosalía