ACORD DUBTÓS

Buckingham nega que Enric i Meghan hagin contractat l'agència d''influencers' de Kardashian

Fame by Sheeraz ha publicat a Instagram que els ducs de Sussex els han contactat per a promocionarlse a la xarxa

FILED - 13 February 2018, England, London: Prince Harry (L) and his wife Meghan, the Duke and Duchess of Sussex. Britain’s Prince Harry and his wife Meghan are no longer working members of the Royal Family, Buckingham Palace said in a statement released late Saturday. Photo: Andrew Milligan/PA Wire/dpa

FILED - 13 February 2018, England, London: Prince Harry (L) and his wife Meghan, the Duke and Duchess of Sussex. Britain’s Prince Harry and his wife Meghan are no longer working members of the Royal Family, Buckingham Palace said in a statement released late Saturday. Photo: Andrew Milligan/PA Wire/dpa / Andrew Milligan/PA Wire/dpa (Andrew Milligan/PA Wire/dpa)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fame by Sheeraz, una famosa agència especialitzada en xarxes socials, que porta la imatge de ‘celebrities’ com Kim Kardashian Jennifer Lopez, va anunciar recentment que el príncep Enric i la seva dona, Meghan Markle, els havien contactat per «promocionar-los a les xarxes». No obstant, el palau de Buckingham ha sortit corrent a desmentir aquesta informació, afirmant que és «categòricament falsa». 

L’agència en qüestió la dirigeix Sheeraz Hasan, que es descriu en la seva pàgina web com «un emprenedor, expert en xarxes socials i estrateg de mitjans aclamat internacionalment». Ell mateix assegura que compta entre els seus clients amb Kim KardashianJennifer Lopez, Zendaya Selena Gómez, entre d’altres. Entre els seus serveis hi ha posar en contacte aquests famosos i ‘influencers’ amb empreses que volen promocionar els seus productes.

Diumenge passat Sheeraz Hasan es va vantar d’haver captat els ducs de Sussex, que ara disfruten de la seva nova vida al marge de la família reial anglesa a Vancouver. Al costat d’una foto dels ducs va penjar un missatge en el qual convidava clients de tot el món a enviar les seves propostes a la parella, i ells es comprometien a fer-los-les arribar.

‘The Sun’ ha publicat que el Palau de Buckingham no ha tardat ni 24 hores a negar «categòricament» la notícia. No obstant, l’agència continua mantenint l’envit, ja que no esborrat el ‘post’.

Notícies relacionades

Els ducs de Sussex deixaran de viure dels fons públics des d’aquesta primavera. El príncep Enric perdrà uns tres milions d’euros a l’any, que rebia del pressupost de l’Estat, administrat per la reina. Aquests diners, l’anomenat Sovering Grant, són la partida que el Govern dedica al manteniment de la monarquia. La sobirana en distribueix una part entre els principals membres de la família, per cobrir les seves activitats en nom de la Corona.

Segons van acordar amb la reina Isabel II, Enric i Meghan podran negociar acords comercials, tot i que aquests han de ser «respectuosos» amb la Reina. El príncep ja ha negociat participar en un documental per a Apple TV sobre salut mental amb Oprah Winfrey. Meghan, per la seva part, posarà veu a un film de Disney, a canvi d’un donatiu per a una organització de conservació del planeta.