AMOR A INSTAGRAM

Aitana presumeix de nòvio

La cantant i Miguel Bernardeau acudeixen a l'entrega de premis GQ

lmmarco51031826 gente aitana  instagram191122133714

lmmarco51031826 gente aitana instagram191122133714

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dijous l’actor Miguel Bernardeau recollia a Madrid un premi de la revista ‘GQ’ com a actor revelació i l’hi agraïa a la gent amb qui ha tingut la fortuna de compartir projectes. Entre el públic hi havia la seva mare, Ana Duato. I també la seva nòvia, la cantant Aitana Ocaña. I tot i que no van posar, Aitana sí que ha compartit algunes fotografies d’aquella nit, captures en què demostren que la seva relació va endavant. Aitana, que dilluns passat cantava a la gala People in Red a Barcelona, apareix abraçada al costat d’ell fent-se un petó.

Notícies relacionades

La parella acaba de tornar dels Estats Units, concretament d’un breu periple per Chicago i Las Vegas, on Aitana va assistir a l’entrega dels Grammy Llatins. Estava nominada com a artista revelació, però no es va emportar el gramòfon. «Ho continuarem intentant», va afirmar a Barcelona.

Mentre Miguel Bernardeau continua triomfant amb la sèrie ‘Élite’, que ha generat un autèntic fenomen fan, Aitana continua sumant èxits i escalant en la indústria musical.