A MENORCA

El casament de tres dies de Manuel Valls i Susana Gallardo

El polític i la rica hereva es donaran el «sí, ho vull», aquest dissabte

Entre els convidats s'espera Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa

undefined48307635 grafcat9525  barcelona  24 05 2019   el candidato a la alcal190912142429

undefined48307635 grafcat9525 barcelona 24 05 2019 el candidato a la alcal190912142429 / Quique Garcia

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Manuel Valls i Susana Gallardo Torrededia ja són a Menorca per ultimar els detalls del seu casament, que tindrà lloc aquest dissabte. La parella va aterrar la nit de dilluns passat a l’illa.

El casament del regidor de l’Ajuntament de Barcelona i exprimer ministre francès, i l’hereva dels laboratoris Almirall, és un dels més esperats de l’any, perquè la nòvia és una de les fortunes més grans del país.

Igual que el festeig, tant el polític –de 57 anys– com la rica hereva –de 54–, volen portar el casament amb la màxima discreció, tot i que s’espera un casament gitano en tota regla, ja que durarà ni més ni menys que tres dies. 

Festejos nupcials 

Aquest divendres tindrà lloc el precasament amb un còctel als Cellers Binifadet, a Sant Lluis, i l’endemà se celebrarà el casament. El lloc triat ha sigut la finca de 10 hectàrees que Gallardo té a Binidalí, a nou quilòmetres de Maó. I diumenge continuaran els festejos nupcials amb un dinar davant el mar, al Club Nàutic de Binisafua, un dels llocs preferits dels nòvios. 

Tot i que sembla que serà un casament íntim al qual assistiran familiars, els tres fills de Gallardo i amics de la parella, està previst que entre els convidats hi hagi Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa, simpatitzants de Ciutadans, el partit polític pel qual va fitxar Valls quan va tornar a Espanya per disputar l’alcaldia de Barcelona. També s’espera José Creueras, president del grup Planeta i Corporació Atresmedia, i la seva dona, Columna Martí; l’empresari Félix Revuelta, propietari de Naturhouse, entre d’altres.

El que encara es desconeix és la firma del vestit de núvia. De moment, el nom que sona amb més força és eld’Hervé Moreau, director creatiu de Pronovias. També va ser l’encarregat de dissenyar el de Gabriela, la primogènita delsPalatchi. 

L’organització va a càrrec del dissenyador d’esdeveniments Toni Seguí, que també va ser l’encarregat de muntar fa tres anys el casament de Gabriela, la filla de Gallardo, en el seu enllaç amb l’empresari tèxtil turc Ediz Elhalef.

Tercer casament de Valls

Quan la parella es va conèixer el juliol del 2018, a casa d’uns amics a Menorca, Valls acabava de trencar amb Olivia Grégoire, diputada del partitd’Emmanuel Macron, que va substituir la seva segona dona, la violinista Anne Gravoin, amb qui va compartir 12 anys de la seva vida. Abans havia estat casat amb la mestra d’escola Nathalie Soulié,a qui va conèixer a la universitat i amb qui va tenir quatre fills: Benjamin, de 28 anys; Ugo, de 26; i els bessons Alice i Joachim, de 20.

Notícies relacionades

Per la seva part, Gallardo es va divorciar el 2017 de l’empresari tèxtil Alberto Palatchidesprés de 30 anys de matrimoni. Després de divorciar-se, el propietari de Pronovias va vendre el 90% de la firma nupcial al fons anglès PC Partners per 550 milions d’euros. El seu exmarit, Alberto Palatchi, manté una relació amb Zita Serrano-Suñer.

A finals d’agost del 2018, Paris Match va revelar el seu romanç després de publicar unes imatges de la parella a Marbella. Llavors, Valls va decidir demandar a la revista francesa per «violar la seva privacitat». 

Temes:

Manuel Valls