EL MARIT ENSENYA L'ECOGRAFIA

La model de talles grans Ashley Graham anuncia el seu embaràs

La nord-americana espera un fill amb el seu marit, el cineasta Justin Ervin

zentauroepp49448105 gente190815130459

zentauroepp49448105 gente190815130459

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La model 'curvy' més famosa del món, la nord-americana Aslhey Graham, espera el seu primer fill. “Avui fa nou anys, em vaig casar amb l’amor de la meva vida. ¡Ha sigut el millor viatge amb la meva persona del món preferida! ¡Avui ens sentim molt beneïts, agraïts i emocionats de celebrar-ho amb la nostra família que creix. Feliç aniversari. La vida està a punt de millorar". És el missatge del vídeo en el qual apareix Ashley Graham amb el seu marit, el director de cine Justin Ervin. La parella es va conèixer el 2009 en una església i al cap d’un any es deia el "sí, vull".

Notícies relacionades

Amb 31 anys, Ashley ha sigut un exemple de constància per a la indústria de la moda. Èpica va ser la seva batalla contra Victoria's Secret per denunciar que no incloguessin models de talles grans en les seves desfilades. Amb el seu discurs per la diversitat, Graham ha aconseguit copar portades de grans capçaleres de revistes. Va posar en banyador per a 'Sports Illustrated', ha desfilat per a Dolce&Gabbana i ha protagonitzat campanyes per a nombroses firmes de moda. Fins i tot va formar part de la llista Forbes dels '30 menors de 30 més influents’ el 2016. Graham ha treballat en televisió i és autora del llibre 'New Model: What Confidence, Beauty, and Power Really Look Like' sobre la veritable cara de la confiança, la bellesa i el poder. 8,7 milions de persones la segueixen a internet.

Els viatges, els compromisos laborals i els diferents esdeveniments que implica aquesta densa carrera no han impedit que, de tant en tant, Ashley enviés afectuosos missatges al seu marit a través de les xarxes socials, la mateixa via que avui han triat per anunciar el seu primer embaràs. Justin ha preferit compartir diverses fotografies, entre les quals, una de molt especial amb una ecografia del seu nadó.