28 d’oct 2020

Anar al contingut

CANTANT SOLIDÀRIA

Taylor Swift paga les despeses universitàries d'una fan

Ajuda una jove canadenca amb 4.300 euros

Taylor Swift paga les despeses universitàries d'una fan

JEAN-BAPTISTE LACROIX

Taylor Swift ha tingut un gest generós amb una de les seves fans. El passat 12 d’agost la jove canadenca Ayesha Khurram va publicar un comentari a Tumblr on demanava ajut econòmic, junt amb el seu compte de PayPal: "Realment no puc pagar-me la matrícula o llogar un apartament aquest semestre, així que, si vols ajudar-me, honestament estic en aquest punt on realment no puc rebutjar-ho". Hores després, Swift va fer una transferència a Ayesha, en la qual donava 4.300 euros per cobrir les despeses universitàries de la noia. Junt amb la transferència va deixar un missatge: "Ayesha, continua aprenent. T'estimo, Taylor." 

La cantant i Ayesha ja es coneixien. La noia, que resideix a Toronto, té un blog a Tumblr on publica graciosos mems i comentaris sobre Taylor i, pel que sembla, la cantant segueix aquest blog. Fa un any, l’equip de l’artista es va posar en contacte amb Ayesha i la van convidar expressament a un concert de la cantant, amb accés al ‘backstage’ inclòs, moment que van immortalitzar.

Aquesta notícia arriba després que s’hagi fet viral un vídeo en el qual Taylor Swift, de 29 anys, semblava estar beguda quan va sortir a rebre les 10 nominacions als premis MTV.