AVENTURA TRUNCADA

Antonella, la dona de Messi, tanca la seva botiga de sabates

Aquest març la 'boutique', a l'avinguda Diagonal, abaixa la persiana

lmmarco38485498 gente  antonella rocuzzo y sofia balbi han inaugurado en bar190313200136

lmmarco38485498 gente antonella rocuzzo y sofia balbi han inaugurado en bar190313200136

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La dona de Messi, Antonella Roccuzzo, Sofía Balbi, dona de Luis Suárez, es van associar fa un parell d’anys per emprendre una aventura empresarial: promocionar una firma argentina de sabates anomenada Sarkany i fundada per Ricky Sarkany. Envoltades de molts futbolistes del Barça, les dues amigues van ser la cara visible en l’obertura d’una botiga a la Diagonal de Barcelona.  

Messi i Suarez no van dubtar tampoc a recolzar les seves parelles i van posar també amb les sabates d’home de Ricky Sarkany Barcelona. Ara aquesta aventura se saldarà amb el tancament de la ‘boutique’, que s’ha anunciat per a aquest mes. A començaments de gener es va saber que ‘Ricky Sarkany Barcelona’ havia tingut unes pèrdues de 150.000 euros. Al web, mentrestant, segueixen les rebaixes, a un 70% i amb preus des de 45 euros.  Entre l’oferta hi figuren moltes sabates amb plataforma, tatxes, ‘animal print’, etcètera. 

El motiu no està clar i la firma no ha donat explicacions. Potser és pels elevats preus i els dissenys una mica extravagants que tant Antonella com Sofia han defensat en totes les seves aparicions públiques, l’última, en la presentació del nou espectacle del Cirque du Soleil amb Messi com a figura central.  

Notícies relacionades

 

Ricky Sarkany mentrestant, està pensant ara a traslladar els seus productes al mercat oriental.