A LA SEVA CASA DELS HAMPTONS

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk es casen aquest cap de setmana

Celebren una cerimònia íntima per a 50 persones a la seva casa dels Hamptons

lmmarco41537992 gente  gwyneth paltrow ha anunciado este lunes en su revista180928133413

lmmarco41537992 gente gwyneth paltrow ha anunciado este lunes en su revista180928133413

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després d’anunciar-ho a la portada de la seva revista i després de celebrar una festa de compromís conjunta, l’actriu i empresària Gwyneth Paltrow, de 46 anys, es casa aquest cap de setmana amb el productor i guionista Brad Falchuk, de 47 anys. El poc que se sap és el que avança el portal Page Six. Unes 50 persones acudiran a la casa que l’actriu té a l’exclusiva zona dels Hamptons, al nord de Nova York.

Serà un enllaç íntim, en contrast amb la gran festa de compromís que la parella va celebrar a mitjans d’abril en la qual van tancar un teatre de Los Angeles per als seus 400 convidats, entre els quals hi havia Julia Roberts, Cameron Diaz, Steven Spielberg i Jennifer Aniston, entre altres cares conegudes de Hollywood. 

Aquest serà el segon matrimoni per a tots dos, que porten sortint quatre anys i que es van comprometre el gener passat. Falchuk va estar casat amb la productora de televisió Suzanne Bukinik entre el 1994 i el 2013, i amb ella té dos fills, Isabella i Brody . Per la seva part, Paltrow va estar compromesa amb Brad Pitt a mitjans dels noranta, tot i que van trencar el juny del 1997. Amb qui sí que va passar per l’altar va ser amb Chris Martin, líder de Coldplay: van estar casats des del desembre del 2003 fins al 2014 i tenen dos fills, Apple i Moses. Van anunciar la seva separació el març de 2014, el mateix any en què l’actriu va començar a sortir amb Falchuk.

Notícies relacionades

La guanyadora d’un Oscar per 'Shakespeare in love’ va conèixer al creador dels guions de sèries com 'American Horror Story’ en el rodatge d’una altra de les seves creacions, 'Glee', on Paltrow va participar en uns quants capítols. 

Sense deixar el cine del tot, l’actriu està ara més centrada en la seva faceta d’empresària, amb la seva marca, Goop, valorada en 250 milions de dòlars (més de 200 milions d’euros), segons Evening Standard. La va crear fa 10 anys i és molt més que una web d’estil de vida. Ven tota mena de productes, alguns no exempts de polèmica, com alguns dels consells sobre salut, bellesa i gastronomia que ofereix la mateixa Paltrow. A més de la venda 'online', Paltrow també ha obert botigues pròpies, l’última al barri londinenc de Noting Hill fa unes setmanes. I va ser precisament des de la portada de la revista de Goop on Paltrow va anunciar el seu compromís amb el que d’aquí unes quantes hores es convertirà en el seu marit.