NOVA VIDA

L'exmarit d'Athina Onassis es casa a l'Algarve

L'exgenet Doda Miranda contreu matrimoni amb una periodista brasilera

lmmarco45178873 gente extra doda miranda instagram180924195345

lmmarco45178873 gente extra doda miranda instagram180924195345

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de la tempestuosa i escandalosa ruptura entre Athina Onassis i Álvaro Doda  després d’onze anys de matrimoni, una relació plena d’infidelitats per part del genet brasiler, tots dos han refet les seves vides per separat. Mentre que la neta d’Aristóteles Onassis no se li coneix parella oficial des d’aleshores, Miranda no ha tardat a refer la seva vida al costat de la periodista Denize Severo, a qui va conèixer durant una entrevista.

La parella es donava el "sí, vull" dissabte passat a la catedral de Silves, a l’Algarve. El nuvi va estar acompanyat per Viviane, la filla de 18 anys que Doda va tenir amb la model Cibele Dorsa, que va morir el 2011 després de precipitar-se per la finestra del seu domicili a Sao Paulo. Al casament hi van assistir uns 200 convidats entre els quals hi havia el futbolista Kaká, amic de Miranda.

Fa dos anys, Athina Onassis va descobrir que al genet li estaven “fent xantatge” amb la publicació d’unes fotografies, en les quals apareixia amb una altra amazona en actitud afectuosa. Va ser llavors quan Athina va decidir posar fi al seu matrimoni. Aquest estiu, Alexis Mantheakis, antic relacions públiques del pare d’Athina, Thierry Roussel, ha escrit un llibre en el qual explica les raons del divorci.

Notícies relacionades

En la seva obra detalla les infidelitats i els enganys dels quals va ser objecte durant els seus 11 anys de matrimoni, els beneficis econòmics que li va reportar la seva unió i les pretensions que no va aconseguir quan els advocats de la milionària grega van parar les seves aspiracions de fer-se amb 11 milions d’euros, el pactat abans del casament en cas de dissolució de la parella.

Athina i Miranda es van casar a Sao Paulo (Brasil) davant de mil tres-cents convidats el 2005, tres anys després que ella complís els 18 anys, una majoria d’edat que li va permetre abandonar la prestigiosa escola de Brussel·les en la qual estudiava sota la tutela del seu pare i instal·lar-se al país del genet de qui s’havia enamorat amb 17 anys.