FAMOSOS FILMS DELS 90

Van Damme prenia molta coca en el rodatge de 'Street Fighter'

El director del film revela a 'The Sun' que l'actor consumia 10 grams i "va perdre el cap"

vandamme

vandamme

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En una entrevista concedida a 'The Sun’, el director de ‘Street Fighter’,‘Street Fighter’ una de les sèries de films d’acció més famoses dels 90, s’ha despatxat a gust amb el seu protagonista, Jean-Claude Van DammeSteven da Souza ha revelatl’infern que va ser el plató de rodatge amb un intèrpret desenfrenat que "consumia 10 grams al dia". "Va perdre el cap", ha relatat el cineasta, que també ha detallat que l’actor "estava tan malalt" que va haver de revisar el guió de ‘Street Fighter: l’última batalla, adaptació del 1994 de la segona entrega del prestigiós vídeojoc. 

El film era un dels llargmetratges més esperats de l’any, però va acabar sent un desastre. Avui dia és un títol de culte friqui.

Segons relata el director al rotatiu, "no podia parlar d’això en aquell moment, però ara sí que puc.Jean-Claude Van Damme va perdre el cap, consumia uns 10 grams diaris de cocaïna".  El director també explica que l’estudi va arribar fins i tot a contractar una persona per cuidar-se de l’estrella, que avui té 57 anys, i mantenir-lo fora de les drogues, "però no va funcionar", lamenta. 

Amb Kylie Minogue

Notícies relacionades

"Demanava luxes que no tenia ningú més de l’equip, com la suite presidencial de l’hotel, amb gimnàs inclòs, i quan no apareixia es justificava dient que havia de bombar els seus músculs", afegeix també el veterà actor indi Roshan Seth, que va interpretar Dhalsim al film d’arts marcials rodat a Bangkok i en què també va aparèixer l’estrella del pop Kylie Minogue, amb la qual es va arribar a dir van tenir un idil·li.

"No podia permetre’m quedar-me esperant durant hores fins que ell aparegués", ha recordat el director, de 70 anys, abans de reblar: "Els dilluns directament ni apareixia pel plató".

Temes:

Cocaïna