PEL RODATGE DE 'MALÈFICA'

Angelina Jolie, molesta per no poder portar els seus fills a Londres

L'actriu roda a la capital britànica la seqüela de 'Malèfica' per a Disney

lmmarco40111769 actress angelina jolie leaves the united nations headquarter180524162217

lmmarco40111769 actress angelina jolie leaves the united nations headquarter180524162217 / Mary Altaffer

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Angelina Jolie està a punt de rodar a Londres la seqüela de 'Malèfica' per a Disney i vol emportar-se els seus fills amb ella. No obstant, sembla que l’acord de divorci amb el seu exmarit Brad Pitt no l’hi posa gens fàcil. Fonts pròximes a la protagonista d’'Innocència interrompuda' han assegurat al portal Page Six que l’actriu està furiosa i està valorant com pot aconseguir que Maddox, Pax, Zahara, Shiloh i els bessons Vivienne i Knox puguin estar amb ella a la capital britànica. Pel que sembla, fonts pròximes a la intèrpret estan tips que el tema de la custòdia sigui una mena d’obsessió per a ella.

Notícies relacionades

Les negociacions entre ella i Brad Pitt per determinar les condicions del divorci es van acabar de tancar després de gairebé un any. A l’abril es va saber que els dos estaven ultimant l’acord de divorci que els permetria seguir endavant amb les seves vides. "Els termes del divorci ara estan clars. Ara els dos equips legals estan redactant el document. És un pas endavant molt significatiu, especialment tenint en compte les afirmacions que Angelina va fer inicialment contra Brad en el moment de la ruptura", explicava una font pròxima. El principal desacord en tot aquest procés havia sigut precisament l’accés de l’actor als seus fills. Pitt va reconèixer haver tingut problemes amb l’alcohol i que això havia sigut determinant en el deteriorament definitiu de la relació entre ell i l’actriu.

Els assumptes pendents que queden sobre la custòdia dels nens són els que podrien impedir que puguin ser a Londres per al rodatge de 'Malèfica 2'. Tot i les males crítiques, la cinta va recaptar uns 759 milions de dòlars quan es va estrenar fa quatre anys.