CONFESSIÓ EN UN BLOG

Jorge Javier i el seu nou nòvio: "M'agrada abaixar-li els calçotets"

El presentador de 'Superviventes' dona a entendre que ha trobat una nova parella

ialvarez33607869 television  programa supervivientes  2016 presentadores   jo180314193537

ialvarez33607869 television programa supervivientes 2016 presentadores jo180314193537

1
Es llegeix en minuts

Jorge Javier Vázquez ha confessat que ja ha trobat un nou nòvio. El presentador de 'Supervivientes' ha publicat una entrada al blog que manté a Lecturas en què aireja nous vents sentimentals. Dona a entendre en el text que ha girat full de la seva ruptura amb la seva parella dels últims 10 anys i amb qui va trencar fa pocs mesos.

En un text introspectiu en què barreja sensualitat, sexualitat, intimitat i misteri el presentador de Badalona ha publicat una entrada titulada 'M'agrada Ell' i en el qual se li percep l'excitació de viure. Hi ha passatges com el següent: "M'agrada el moment previ a anar-me'n al llit amb algú. El moment just en què se'n va i respires alleujat. El moment ideal en què decideix quedar-se i continuar el que ja s'ha acabat. El moment màgic d'abaixar-li els calçotets. Poder cantar 'Bingo' interiorment. Els ous benedict". 

I prossegueix amb aquest estil sincopat sobre el que li agrada: "Ser conscient que la felicitat existeix. Viure sense por. El silenci. No quedar-me penjat del passat. Continuar. Pensar què faré a l'estiu. Somiar amb tot el que em queda per fer. La frase “El millor està per venir”. Els dilluns al Rialto. Ell".

Discussió ximpleta

Jorge Javier va donar a conèixer la seva ruptura amb Paco, P en les seves explicacions públiques, a finals de gener. Va explicar al programa d'Ana Rosa que entre tots dos s'havien produït al llarg dels anys diversos moments de desavinences. Una vegada fins i tot van trencar per la qüestió catalana i el procés independentista. A la fi, en la definitiva, Paco va marxar i no va tornar.

Notícies relacionades

Així ho va explicar a Lecturas, la seva revista de confiança: ""P. i jo vam tenir un distanciament tonto, però molt molt tonto, i ell se'n va anar de casa. L'endemà li vaig posar un missatge, li vaig trucar per telèfon i no va contestar. Llavors, vaig entendre que necessitava el seu espai i no vaig insistir més. Des d'aleshores no hem tornat a parlar. No m'ho esperava, jo era feliç".

Recentment Jorge Javier va posar a la venda la casa que va comprar el 2010 als afores de Madrid per més de 2,6 milions d'euros. Una forma de tallar amb el record de P.