1,4 MILIONS EN COTXES DE LUXE I JOIES

Mel B dilapida la seva fortuna de 44 milions d'euros en capritxos extravagants

L''exspice' va regalar al seu exmarit, Stephen Belafonte, una illa privada pel seu aniversari

melb

melb

1
Es llegeix en minuts

L''exspiceMel B suposadament no pot fer front a les demandes econòmiques del seu exmarit Stephen Belafonte perquè gran part de la seva fortuna ha sigut dilapidada en despeses extravagants. Segons ha revelat en seu judicial la seva advocada Jacalyn Davis, la cantant hauria gastat part del seu patrimoni, valorat en 38 milions de lliures (gairebé 44 milions d'euros), en capritxos ostentosos, com una illa privada a Virgínia que l'ex Spice Girl va regalar a la seva exparella com a regal d'aniversari.

Ara Belafonte li reclama una pensió mínima d'11.000 dòlars al mes (més de 9.600 euros), entre els quals es desglossen 4.000 per a menjar, 2.000 per a roba o 750 per al telèfon mòbil, segons recull la revista nord-americana TMZ. La lletrada de la jutge d''America's Got Talent' ha assenyalat que durant els 10 anys de relació la parella mai va tenir diners per fer front als impostos a finals d'any i que tot el que va guanyar Mel en el popular grup britànic es va posar en els comptes conjunts del matrimoni.

COTXES I JOIES DE LUXE

Notícies relacionades

No obstant, tots aquests diners es van invertir en capritxos prohibitius, com un milió de lliures en cotxes de luxe (gairebé 1,4 milions d'euros), un Bentley Continental GTC, un Ferrari California, un Cadillac Escalade ESV, un Range Rover blindat i un Mercedes Benz S-Class. També va comprar diverses peces de joieria, com uns quants anells de diamants, dos braçalets de Cartier Love i un Rolex; a més d'una col·lecció de bosses, les despeses de l'escola privada a Beverly Hills on van els seus fills, i el quart de milió que inverteix a l'any en un publicista, una mainadera i la resta del servei que atén les seves residències.

El productor, a qui Mel hauria acusat de maltractament, reclama una valuosa manutenció basant-se en els ingressos actuals de la cantant de 42 anys gràcies al seu contracte en el programa televisiu, pel qual estaria rebent entre 220.000 i 250.000 lliures al mes (entre 250 i 285.000 euros). Cal assenyalar que l'estrella britànica sosté des de fa anys la pensió alimentària del seu primer marit Jimmy Gulzar, el ballarí de qui es va separar el 2000 i amb qui té una filla en comú, Phoenix.

Temes:

Consum