20 ANIVERSARI DE 'WANNABE''

Les Spice Girls tornen a atacar

La 'girl band' planeja el seu retorn als escenaris sense Victoria Beckham ni Mel C

1
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA / BARCELONA

Les Spice Girls, una de les bandes de pop més populars de la dècada dels 90, planegen tornar als escenaris en un format reduït i amb un nom nou. 

Tot i que Victoria Beckham ha organitzat algunes trobades del grup, la dona de David Beckham no té previst allunyar-se de les passarel·les per tornar a omplir estadis. La seva excompanya Mel C tampoc es planteja tornar a cantar ni moure els malucs sobre els escenaris.

No obstant, les que sí que estudien un possible retorn són Emma Burton, Mel B i Geri Halliwell. En els últims mesos, la reunions han sigut continues, ja que el trio planeja una explosiva tornada de la 'girl band'.

EL 20è ANIVERSARI DE 'WANNABE' 

Coincidint amb el 20è aniversari del llançament de 'Wannabe', les 'spice' han compartit un vídeo de la celebració amb 'hashtag' inclòs. A més, a la cinta hi apareix el nom nou: Spice Girls GEM, que respon a les inicials de les tres integrants que hi apareixen. 

“Hem estat pensant que tenim els millors fans del món”, ha afirmat Mel B. “Hem tingut alts i baixos, però sempre heu estat aquí”, ha reconegut Emma Burton. “Ho volem celebrar i fer una festa”, continua Mel B. “¡I hi esteu tots convidats”, criden a l'uníson.

Notícies relacionades

Les britàniques han assegurat que tot això ho faran en reconeixement als seus seguidors, ja que gràcies a ells van aconseguir arribar dalt de tot, i que el 20è aniversari és una data molt especial per celebrar tot allò, i donar les gràcies a tots els que encara les segueixen estimant.

 El vídeo acaba anunciant que els fans rebran més notícies, però del que no hi ha dubte és que el #GirlPower tornarà a triomfar, encara que no estigui al complet.

Temes:

Música