LA REINA DEL POP, DE MUDANCES

Madonna estrena 'toy boy' i residència a Portugal

La diva, enamorada del model lusità Kevin Sampaio, de 30 anys, s'ha traslladat a Lisboa després del fitxatge del seu fill David Banda pel Benfica sub-12

Mentre busca casa viu amb tota la 'troupe' al Ritz de la capital lusitana

 

  / INSTAGRAM

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Madonna sempre ha confessat que Lisboa és un dels seus llocs preferits. Potser per això no ha dubtat a traslladar-se a la capital lusitana amb el seu fills petits, DavidMerci i les bessones Esther i Stella (les últimes incorporacions de la família), després que l'Sport Lisboa e Benfica hagi fitxat en la categoria de sub-12 el primer dels seus fills adoptats. 

Però aquesta no és l'única raó per la qual la reina del pop, de 58 anys, viu aquests dies en una de les 'suites' principals del Ritz de Lisboa (250 luxosos metres, a raó de 15.000 euros la nit), on s'ha instal·lat amb tota la seva 'troupe' (tret dels seus fills biològics, Lourdes María, de 20 anys, nascuda de la seva relació amb el ballarí i entrenador cubà Carlos León, i Rocco, de 16, del seu matrimoni amb el realitzador britànic Guy Ritchie). A més, la diva s'ha tornat a enamorar. El seu nou amor és un espectacular lusità a qui va conèixer a Nova York. Es diu Kevin Sampaio, té 28 anys menys que l'ambició rossa i forma part de l'agència Wilhelmina Models. A més, té un germà bessó, Jonathan, que també es dedica a aquesta feina.

Al videoclip de 'Bitch, I'm Madonna' -en què la Ciccone canta amb Nicki Minaj-, Sampaio la besava com si no hi hagués un demà (a partir del segon 24 del vídeo inferior). Diuen que la realitat supera la ficció. 

FELICITAT I ALEGRIA

Madonna està exultant. Les seves últimes fotos d'Instagram en donen fe. Tot són estampes de felicitat i alegria. Les seves bessones de Malawi, a qui va adoptar el febrer passat, l'omplen de satisfacció i inspiren nombroses estampes divertides, dibuixos, vídeos...

David Banda, d'11 anys, és una altra nineta dels seus ulls, i la cantant està orgullosa del seu petit futbolista, a qui anomena 'My Champion'.

MUDANÇA DESPRÉS DE L'ESTIU

Els mitjans lusitans donen per fet que la cantant es mudarà a Portugal després de l'estiu -ja ha fet algun contacte amb una exclusiva agència immobiliària a la recerca d'un palauet-, ja que se l'ha vist acompanyada del director del Liceu francès, Serge Faure, visitant les instal·lacions del centre (situat a l'elitista zona d'Amoreiras), i tot apunta que els nens hi començaran el curs el setembre vinent.

Notícies relacionades

Mentrestant, l'estrella no dubta a mostrar als seus fans les seves passejades portugueses: que si l'oceanari, que si el monestir dels Jerònims, el parc d'Eduard VII, entrenaments a les instal·lacions del Benfica... Està encantada de tornar al país que va visitar als 90, i on, fins i tot, va arribar a comprar una casa a l'Algarve.

FAN DE MADONNA DES DE FA TEMPS

El compte d'Instagram del nou 'toy boy' de Madonna també dona algunes pistes sobre la seva admiració per "l'artista femenina més exitosa de tots els temps", segons el 'Guinness'. A més de fotos afaitant-se, pentinant-se i 'selfies', el noi hi ha pujat imatges de la selecció portuguesa de futbol, de Cristiano Ronaldo, amb la filla gran de Madonna i d'un concert de la  mateixa cantant fa més d'un any i mig: