ESTILISMES INVERSEMBLANTS

Gala MET: Madonna vestida de Rambo deixa en xoc Sarah Paulson

La festa del Metropolitan de Nova York va tenir altres moments per al record: el 'selfie-wc' de les Kardashian i la presentació del nòvio de Selena Gomez

madonnamet

madonnamet
La gala rendia homenatge a l’excèntrica dissenyadora de moda japonesa Rei Kawakubo. 

/

4
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

No ha passat tant de temps, només un any. A la gala del MET del 2016 Madonnagala del MET Madonna va tornar a acaparar gairebé tots els flaixos amb un Givenchy que deixava al descobert que el seu cul i els seus pits no cedeixen a la llei de la gravetat ni del temps (llavors 57 anys, avui 58). Li van ploure crítiques a dojo per l'elecció de les puntes negres. Just el que volia la diva, que es parli d'ella encara que sigui bé. "El meu vestit a la gala del MET era una declaració política, així com una declaració de moda. El fet que la gent realment cregui que una dona no té permès expressar la seva sexualitat i ser aventurera després de certa edat és una prova que encara vivim en una societat endarrerida i masclista".

Ahir a la nit, a l'alfombra vermella de la gala del Metropolitan de Nova York, la reina del pop ho ha tornat a fer. El seu vestit a l'estil Rambo, amb capa de xarxa militar de camuflatge en pla 'Acorralat' -a 7 euros a internet la peça d'un metre per 2,50- s'ha emportat la palma a les cròniques especialitzades en alfombres vermelles i entre els tuiters. L'elecció d'una creació del dissenyador Jeremy Scott, amb qui va anar de bracet a l'esdeveniment, alguns l'han interpretat com a premonitòria: "Madonna, preprada per a la tercera guerra mundial" o "en peu de guerra contra Trump".

L'estilisme, agradi més o menys, va ser tota una bomba i va donar peu a una de les escenes més hilarants de la nit. Es va produir quan Sarah Paulson, actriu d''American Crime Story: The People v. O.J.', posava per a la premsa fins que es va adonar que darrere seu arribava Madonna. La seva cara de sorpresa no va poder ser més gràfica i va causar furor a les xarxes socials. "Tots som Sarah Paulson", ha sigut el mantra més repetit.

Madonna, una vegada més, ha fugit per la tangent interpretant el tema d'aquesta edició de la gala del MET, dedicada a l'excèntrica dissenyadora de moda japonesa Rei Kawakubo i la seva firma Comme des Garçons, coneguda des de fa mig segle pels seus inusuals dissenys de grans volums i la seva constant innovació.

RIHANNA I PERRY LA VAN CLAVAR

Les que anaven més d'acord amb la temàtica de la festa van ser Katy Perry, amb un espectacular Maison Margiela dissenyat per John Galliano (foto de la dreta), i Rihanna, de Comme des Garçons (a la imatge inferior). El seu voluptuós vestit, compost per centenars de trossos de tela en forma de pètal en tons vermells i roses, ha tingut les seves 'rèpliques' a les xarxes, on ha sigut comparada amb un cistell de roba bruta.

Per la seva bellesa i originalitat, un dels vestits més alabats va ser el de l'actriu Blake Lively, que hi va anar amb el seu marit, Ryan Reynolds, i que va vestir un Versace daurat, d'escot profund, amb una acolorida cua formada per plomes de diferents tons blaus. Van ser una de les parelles més apassionades de la nit.

També va destacar la filla de Melanie GriffithDakota Johnson, que va vestir un elegant Gucci negre amb voluminoses espatlles i faldilla, formats per grans flors en el mateix color.

Anna Wintour, encarregada de la gala, va arribar a l'alfombra vermella amb la seva eterna mitja melena rossa i un Chanel en tons grocs i amb lluentons daurats, a més d'una banda de plomes en els mateixos colors a mitjana cama.

Jennifer Lopez, és clar, també va causar sensació, més per presentar-se amb la seva flamant parella, el conegut jugador de beisbol Alex Rodríguez, que pel romàntic i lleuger Valentino en blau pastel que va vestir.

EL CLAN DEL 'SELFIE-WC'

El clan Kardashian no podia deixar d'aportar el seu granet de sorra espectacular i excèntric a la festa. Si bé Kim va arribar a l'alfombra vermella menys ostentosa que de costum -com ha sigut el cas des del seu atracament a mà armada a París-, sense el seu marit, el cantant Kanye West, la seva germana Kendall Jenner va lluir un vestit de La Perla Haute Couture que deixava poc a la imaginació i que recordava molt el model llencer de la gran guru de la moda que és, des de fa 40 anys, Madonna. 

La petita de la família, Kylie Jenner, va preferir anar més discreta, amb un disseny de Donatella Versace en tons roses amb brillantors, llargs serrells i flors, i amb un senzill pentinat llis ros platí i un tall per sobre de l'espatlla.

Notícies relacionades

A l''epic bathroom photo' també hi apareix Paris Jackson, al centre, lluint braç tatuat i somriure XL.

Un altre dels moments de la nit va arribar amb la presentació oficial del nou nòvio de Selena Gomez. La cantant, que va cridar l'atenció per la seva original ombra d'ulls fúcsia, va aprofitar l'esdeveniment per presumir de parella, el raper The Weeknd, Abek Makkonen Tesfaye. La parella, de 24 i 26 anys, respectivament, va publicar fa poc el seu primer 'selfie' junts a Instagram, però no s'havien deixat veure en cap esdeveniment públic fins ara. En la seva 'posada de llarg', no han escatimat en petons i carantoines.

Temes:

Moda Madonna