ADOPTADES A MALAWI

Madonna ja té les seves bessones

La cantant, de 58 anys, ha rebut el vistiplau de la Cort Suprema del país

fcasals37219847 madonna170209143626

fcasals37219847 madonna170209143626

1
Es llegeix en minuts

Madonna ha confirmat a les xarxes socials que acaba d'adoptar dues bessones a Malawi. La cantant, de 58 anys, ha rebut el vistiplau de la Cort Suprema de Malawi, segons ha explicat ella mateixa a través d'Instagram i ja havia anunciat un portaveu oficial.

L'artista ha publicat una imatge en què se la veu passejant per un camí rural de la mà de les dues nenes, que porten el mateix vestit de color blau i blanc. "Estic profundament agraïda a totes les persones que han fet que això sigui possible a Malawi. Demano als mitjans de comunicació que respectin la nostra privacitat durant aquest període de transició", ha afegit al seu missatge.

L'estrella no ha compartit el nom de les nenes, l'edat ni la seva història. Però la veritat és que la seva filla Lourdes ha publicat una foto al seu compte d'Instagram amb les nenes adoptades ara. A la imatge es pot veure Lourdes amb les bessones, Stella i Esther, durant una visita que van fer a un orfenat en aquest país del sud de l'Àfrica.

Notícies relacionades

"No podem donar els noms dels nens a causa de les lleis, però podem confirmar que tots dos van néixer el 24 d'agost del 2012", ha dit un portaveu, que tampoc ha precisat el sexe dels menors. 

No és la primera vegada que Madonna adopta. Ja ho va fer amb dos dels seus fills, David Banda i Mercy James, tots dos de 12 anys, en aquest país al qual ha viatjat en més d'una ocasió per visitar els projectes de l'organització d'ajuda humanitària que ella va fundar: Raising Malawi. L'artista nord-americana té dos fills biològics: Lourdes María, de 20 anys, nascuda de la seva relació amb el ballarí i entrenador cubà Carlos León, i Rocco, de 16, del seu matrimoni amb el realitzador britànic Guy Ritchie.