Sinéad O'Connor, als seus fills: "Per a mi esteu morts"

La cantant, que segueix ingressada després d'anunciar que havia intentat suïcidar-se, ha tornat a utilitzar Facebook per transmetre missatges desesperats

1
Es llegeix en minuts

Sinéad O'Connor segueix ingressada en un hospital de Dublín, on va ser portada fa dos dies després d'haver anunciat a Facebook que s'havia intentat suïcidar. Ara la cantant irlandesa ha tornat a utilitzar la mateixa xarxa social per dir-los als seus fills Jake, de 28 anys,  Shane, d'11, Yeshua, de 8, Roisin, de 19, i a la seva germana Eimear, que "estan morts" per a ella en un nou i angoixant missatge en què, a més, afirma que cap d'ells l'ha recolzat quan més ho necessitava i que ara es neguen a respondre a les seves trucades mentre està ingressada.

Notícies relacionades

"Jake, Roisin, Jr., Frank, Donal, Eimear, no vull tornar-vos a veure mai. Heu sigut prou hipòcrites per venir a l'hospital, però no éreu aquí quan em vaig despertar i ara no responeu al telèfon. Per a vosaltres sóc una merda. Esteu morts per a mi, heu matat la vostra mare. M'heu robat els meus fills. ¡Em vau deixar sola durant 12 setmanes! ¿Per què he hagut de saber que els vostres putos culs d'hipòcrites eren aquí asseguts a l'hospital mentre estava inconscient? Sou uns assassins robanens, no vull tornar a saber res de vosaltres. ¿Per què vau venir a visitar-me quan sou els responsables de tancar-me aquí? ¿I on coi sou ara? Assassins, mentiders, hipòcrites. Tots vosaltres. Sou els culpables d'això", va escriure la intèrpret, de 48 anys, que, segons va confessar al programa d'Oprah Winfrey el 2007, té un trastorn bipolar.

Sinéad va anunciar en el missatge que va publicar diumenge passat que s'havia registrat en un hotel a Irlanda amb un nom fals i que havia consumit voluntàriament una sobredosi de pastilles, cosa que va fer témer per la seva salut.