MAL MOMENT DE LA CANTANT DE 'NOTHING COMPARES 2U'

Sinéad O'Connor anuncia el seu intent de suïcidi a Facebook

L'artista, que està hospitalitzada i es troba fora de perill, va prendre una sobredosi per a "aconseguir respecte"

2
Es llegeix en minuts

He pres una sobredosi. No hi ha una altra manera d'aconseguir respecte. Jo no estic a casa, estic en un hotel en algun lloc d'Irlanda, amb un altre nom. (...) Si no ho faig públic, els meus fills i la meva família ni tan sols ho sabrien. Podria estar morta durant setmanes sense ells saber-ho”. Amb aquesta nota de suïcidi, que va penjar aquest diumenge a la seva pàgina de Facebook, la cantant irlandesa Sinéad O’Connor va aixecar les alarmes. Segons una font de la policia irlandesa, l'artista, que no especificava si va prendre drogues o medicaments, va ser “localitzada per les forces de seguretat” i va rebre atenció mèdica. Segons 'The Daily Mail, l'artista, de 48 anys i mare de quatre fills, es troba hospitalitzada a Dublín i fora de perill. 

O’Connor expressava en el seu escrit el dolor que li produïa no relacionar-se amb la seva família per una “sèrie horrible de traïcions”. A principis d'any, la cantant de ‘Nothing compares 2U’ havia cancel·lat tots els seus concerts a causa dels problemes de salut del seu fill que “posaven la seva vida en perill”; a l'agost va ser sotmesa a una histerectomia, segons explicava a les xarxes socials, i dissabte assegurava que la música s'havia acabat per a ella. “M'ha fet invisible, fins i tot respecte dels meus fills... ha matat la meva ànima. Mai tornaré a la música”. El seu caixet als concerts havia caigut en picat, fins al punt que ha arribat a cobrar només 500 euros per tres bolos

"PERSONA HORRIBLE I PODRIDA"

Notícies relacionades

En la llarga nota de suïcidi, O'Connor, escrivia que ha estat "plorant molt durant setmanes" i afegia: "Hi ha un límit respecte al que una dona pot aguantar". "Perquè sembla que sóc una escombraria -seguia- que mereix ser abandonada i tractada com una merda just després que m'hagin tret els ovaris i l'úter i els meus fills han estat molt espantats. Sóc una mare i un persona horrible i podrida, que ha estat sola".

ABUSOS

L'any passat, la cantant prometia abordar en una nova autobiografia que sortirà a la venda el 2016 aspectes escabrosos de la seva vida, entre ells, els suposats abusos sexuals que va patir quan era menor. O’Connor, que ha parlat públicament sobre el seu trastorn bipolar i la seva lluita contra la depressió, va aconseguir la fama amb 'Nothing compares 2U’, un tema de Prince amb què va vendre set milions de discos. No obstant sempre l'han acompanyat declaracions polèmiques, com quan va trencar una foto del papa Joan Pau II al programa de la televisió americana 'Saturday Night Live', en protesta contra els abusos infantils a l'Església catòlica, o quan va dir a la revista ‘Entertainment Weekly’: "Sóc tres quarts heterosexual i un quart lesbiana. Em decanto una mica més pels homes peluts”.