Per primera vegada al Baix Llobregat

Gavà acull el Bike Show, la festa de la bicicleta per a tots els públics

L’esdeveniment coincidirà amb la Volta Ciclista a Catalunya, que el diumenge 26 passarà dos cops per Gavà

Gavà acull el Bike Show, la festa de la bicicleta per a tots els públics

ayuntamiento de parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de Gavà (Baix Llobregat), Gemma Badia, ha presentat la festa de la bicicleta per a tots els públics, que tindrà lloc aquest any del 24 al 26 de març. Serà de la mà del Bike Show, un esdeveniment que per primera vegada se celebra al Baix Llobregat.

El Bike Show, amb l’objectiu de promocionar l’ús de la bicicleta com a pràctica sostenible, combinarà natura i esport i inclourà carreres internacionals i amateurs i activitats populars.

L’esdeveniment coincidirà amb la Volta Ciclista a Catalunya, que el diumenge 26 passarà dos cops per Gavà. En l’anada, arribarà a Gavà cap a les 11 hores per la C-245, enllaçant amb el vial del Calamot per pujar cap a la carretera de Gavà a Begues. De tornada, cap a les 12.00 hores, un altre cop per la C-245 en direcció a Castelldefels.

Notícies relacionades

El Bike Show Gavà convidarà tothom a participar-hi, combinant diferents modalitats i públic: com a competidors en les diferents proves, alguna puntuable en el calendari internacional. com a ciclistes amateurs recorrent els circuits que s’habilitaran, a través de la bicicletada popular i altres activitats obertes a tothom.

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Gavà