Reestructuració de l’ajuntament

Gavà reajusta de nou el seu cartipàs municipal

La Regidoria d’Esports queda adscrita a l’Àmbit de Projecció de la Ciutat i Participació Ciutadana, presidit pel primer tinent d’alcaldessa, Jordi Tort

foto-izq-ajun

foto-izq-ajun

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de Gavà (Baix Llobregat), Gemma Badia, ha firmat el decret que incorpora petites modificacions al cartipàs municipal. Aquestes suposen la reassignació de les regidories d’Esports i de Polítiques de Participació Ciutadana.

La Regidoria d’Esports, a càrrec de Luís Guitart, queda adscrita a l’Àmbit de Governança, Gestió Interna, Desenvolupament Econòmic Sostenible i Projecció de la Ciutat, presidit pel primer tinent d’alcaldessa, Jordi Tort. Aquest canvi respon a la voluntat de donar un impuls a projectes esportius de caràcter estratègic, com la ciutat esportiva de Can Torelló i el Centre de Mar i també en relació amb l’espai Les Massotes.

D’altra banda, la Regidoria de Participació Ciutadana i Govern Obert, a càrrec de Cristina Agustí, queda adscrita en dos àmbits. Les polítiques de participació ciutadana passen a ser competència de l’Àmbit de Benestar i Educació i Cultura, que presideix la quarta tinenta d’alcaldessa, Ester Zamorano, així com el registre municipal d’associacions. A més incorpora una nova competència, la que s’encarrega de la direcció i gestió de programes transgeneracionals.

Notícies relacionades

Les polítiques de Govern Obert continuen depenent de l’Àmbit de Governança, Gestió Interna, Desenvolupament Econòmic Sostenible i Projecció de la Ciutat.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments