Espai públic

Arrenquen a Gavà les tasques de manteniment i renovació de l’arbreda de l’av. Joan Carles I

  • L’actuació consistirà en l’eliminació de tots els arbres amb risc de fractura i la seva reposició per una altra espècie «més adequada a l’entorn»

  • La intervenció comportarà restriccions d’aparcament i alguns talls puntuals de circulació entre les 8 i les 14h durant el període d’execució

  • Es preveu que les tasques acabin l’1 de febrer

Arrenquen a Gavà les tasques de manteniment i renovació de l’arbreda de l’av. Joan Carles I
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Avui comencen a Gavà les tasques de manteniment i renovació dels pollancres de l’av. Joan Carles I, que acabarà el dilluns 1 de gener.

En concret, l’actuació consistirà en l’eliminació de tots els arbres amb risc de fractura, que suposen un perill per a la seguretat dels vianants i dels immobles més pròxims, i la seva reposició per una altra espècie «més adequada a l’entorn», explica el consistori.

La intervenció comportarà restriccions d’aparcament al costat dels arbres i alguns talls puntuals de circulació entre les 8 i les 14 h durant el temps d’execució de l’acció (del 27 de gener a l’1 de febrer).

Notícies relacionades

En total, actualment, hi ha 12 arbres dels 37 que es van plantar en el seu inici. A molts dels exemplars, ressalta el govern local, «s’aprecien branques seques, trencades, xancres, exsudacions i alguns han perdut la guia». D’altra banda, s’aprecien arrels superficials grans al parterre que impedeixen i dificulten la sega de la gespa produint fuites constants a la xarxa de reg automàtic, per la qual cosa s’ha canviat la tipologia d’espai verd de gespa a prat.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Gavà