NOU CARRIL BICI

Un nou carril bici millora la connexió amb l'estació de tren de Gavà

El nou vial, que ha suposat una inversió de 370.000 euros, enllaçarà amb el futur aparcament de gran capacitat de l'estació de Renfe

carril-bici-1

carril-bici-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gavà compta des de fa escassos dies amb un nou tram de carril bici, que amplia a 288 metres la xarxa ciclable de la ciutat i que connecta el carrer de Barcelona amb l’estació de tren, on l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) està construint un aparcament de bicicletes de gran capacitat.

La intervenció, que ha suposat una inversió de 370.000 euros, finançats en un 60% per l’Ajuntament i en un 40% per l’AMB, ha permès crear aquest carril que s’estén en el tram del carrer de Barcelona que va de l’estació a l’avinguda Bertran i Güell.

La via ciclable té dues seccions diferenciades: un tram general, amb un carril bici de 2,20 m d’ample que discorre per sobre de la vorera en doble sentit, i un segon tram d’un metre que comprèn l’espai de davant de l’estació, convertit en una ‘zona 30’ per facilitar la convivència entre bicis i cotxes.

El nou carril bici dona continuïtat als ja existents en el nucli urbà i a l’avinguda Bertran i Güell, que enllaça amb el de l’avinguda del Mar, i així queda configurada bona part de la xarxa ciclable als voltants de l’estació de tren.

Notícies relacionades

Així mateix, permet la connexió des del pas soterrat fins a l’encreuament amb la carretera de Calafell, en aquest cas per la vorera ja existent, segregant el pas de bicicletes del de vianants. La intervenció ha permès, a més, la creació d’una trentena de places d’aparcament regulat.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Bicicletes