Recepta acolorida
Un hummus diferent: de remolatxa amb ‘crudités’
El xef del restaurant Enriqueta, Martín Francioni, proposa donar un pas de rosca (i de color) a aquest popular platillo de l’Orient Mitjà

El xef Martín Francioni fa un pas més enllà amb els plats que prepara al restaurant Enriqueta (Enric Granados, 107), sempre divertits i viatjats. Un bon exemple del seu treball és aquest hummus de remolatxa amb ‘crudités’, més acolorit que el de tota la vida. Aquí teniu la recepta per sorprendre els vostres convidats.
Per al hummus
Ingredients
460 g de cigrons cuits
160 g de remolatxa cuita
50 g de ‘tahina’
1/4 o all
30 g de vinagre de chardonnay
30 g d’oli d’oliva verge extra
1 punta de comí
Sal
Pebre
Elaboració
Escorreu els cigrons i tritureu-los amb la resta d’ingredients amb una batedora.
Per a les ‘crudités’
Ingredients
Rabes
Cogombre
Pastanaga
Tomàquet ‘cherry’ vermell
Elaboració
Talleu a quarts els raves i, en bastonets, el cogombre, la pastanaga i el tomàquet ‘cherry’.
Emplatat
Serviu l’hummus en un bol o plat fondo.
Afegiu-hi les ‘crudités’.
Decoreu amb llavors de sèsam, oli d’oliva verge extra i sal Maldon.
Acompanyeu-ho amb torrades integrals.
Temes:
- Sánchez insisteix a "salvar el vaixell" però perd un altre peó
- Comerç La FNAC d’El Triangle s’acomiada avui amb grans rebaixes
- Victòria del campió d’Europa (2-0) El Madrid topa amb Luis Enrique
- CICLISME El caos s’apodera de l’estrena del Tour amb Enric Mas de protagonista
- Normativa dispar Les platges catalanes sumen 8 ofegats sense una regulació comuna de seguretat
- Aranzels Trump, extasiat amb la seva pròpia estratègia però amb escassos resultats, amenaça de reactivar la guerra comercial i dispara la incertesa
- Lloc de somni El poble de cinema a 40 minuts de Girona on van rodar 'Joc de Trons'
- És legal ficar el teu gos en una gàbia 8 hores al dia? L’advocat Xavi Abat et treu de dubtes: "Una abominació"
- LLIBRES La Barcelona dels prodigis literaris
- Patri Guijarro: "Ja em sento més jo a la selecció, com al Barça"