En 15 minuts
Minestrone de carbassó, pèsols i créixens per a tota la família
La bloguera vegana Katy Beskow prepara aquest plat lleuger que, assegura, «deixarà satisfets» tots els estómacs
La bloguera vegana Katy Beskow inclou al seu llibre ‘Cocina vegana en 15 minutos’ (Libros Cúpula) una sopa tradicional en què «els pèsols i el carbassó aporten un gust més fresc a la sopa». «Tot i que és un plat lleuger, deixarà tota la família satisfeta», afirma l’experta, que afegeix al plat petits trossos d’espagueti, tot i que proposa experimentar amb altres varietats de pasta. Aquesta recepta de minestrone de carbassó, pèsols i créixens, se serveix sense triturar, acompanyada de crostons de pa cruixent.
Newsletter Cata Mayor
Pau Arenós t’explica cada setmana els secrets més ben guardats per disfrutar del bon menjar dins i fora de casa.
Ingredients per a 4 persones
400 g de tomàquets tallats (de llauna)
1 ceba, trossejada
100 g de puntes d’espàrrec
1 carbassó mitjà, picat
2 tiges d’api, picades
300 ml de brou vegetal calent
30 g d’espaguetis secs
2 grapats de créixens
3 c. s. de pèsols congelats
2 c. c. de barreja d’herbes seques
Un grapat de julivert de fulla plana fresc, trossejat
Una mica de sal marina i pebre negre
1 c. s. d’oli de gira-sol
Elaboració
Escalfeu l’oli en una cassola gran a foc mitjà, i després afegiu-hi la ceba i les puntes d’espàrrec. Deixeu-ho coure durant 2 minuts i després afegiu el carbassó i l’api a la cassola juntament amb el brou vegetal.
Aboque-hi els tomàquets i la barreja d’herbes, i pugeu el foc a mitjà-alt. Trenqueu els espaguetis en trossos petits i afegiu-los a la cassola. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure 10 minuts, removent ocasionalment.
Afegiu-hi el créixens i els pèsols i barregeu-ho, coent-ho 1 minut més. Poseu-hi per sobre el julivert i retireu la cassola del foc.
Assaoneu-ho amb sal marina i pebre.
- Home atrapat Rescaten un home tancat al recinte d'un prostíbul a Medinyà
- Urbanisme La UPF enderroca les últimes cases dels militars de la Ciutadella
- Judici fiscal general El cap de Gabinet d'Ayuso declara que "es desferma la bogeria" quan va donar el mail en què el fiscal es mostrava "disposat" a pactar amb González Amador
- L’acusat d’assetjar la família de Canet de Mar que va demanar més castellà a l’escola: «Va ser la crispació del procés»
- A Vilablareix Incendi al restaurant Mas Marroch dels germans Roca: crema tota la cúpula del local
- Prevenció Brian L. Mishara, psicòleg expert en suïcidi: "La primera pregunta no hauria de ser què et passa, sino qui ets"
- Crisi per la gestió de la dana El PP i Vox reprenen els contactes davant el relleu de Mazón i el nou cicle electoral
- Crisi per la gestió de la dana Rosa Álvarez: «Als nostres familiars els va matar la mala gestió, no el clima»
- Les memòries de l’excap de l’Estat Joan Carles, al seu fill: "Renunciar a la meva herència és rebutjar-me"
- El rei emèrit admet per primera vegada "relacions extraconjugals"
