MENÚ DE FESTA
Els canelons de Ruscalleda i un pollastre rostit excepcional, dues receptes per triomfar aquest Nadal
Les festes deNadal estan a punt d’arribar. Si aquest any et toca ser l’amfitrió i rebre la teva família i amistats a casa, és moment de pensar en els plats amb els quals delectaràs els teus comensals.
Seleccionem dues de les espectaculars receptes de ‘Cata Mayor’, la vídeo sèrie que dirigeix el periodista Pau Arenós, per triomfar a la taula nadalenca. I demostrar que sí, que a la fi saps cuinar.
D’una banda, l’opulència d’un pollastre de gran mida (o de dos, si hi ha grans menjadors a la taula) preparat per la cuinera Ariadna Julian. Hipnotitza veure-la treballar amb l’au i tornar a la taula la dignitat de les peces nobles. Una recepta per llepar-se els dits i volar després.
Notícies relacionadesDe tornada a la Terra, i de cuinera a cuinera, els llegendaris canelons de Carme Ruscalledallegendariscanelons de Carme Ruscalleda. És una preparació laboriosa, però la mestra de Sant Pol de Mar és pedagògica i minuciosa amb les explicacions: atenció a l’ús dels tomàquets per donar humitat i al llorer.
- Els missatges de Feijóo el dia de la dana deixen en evidència Mazón
- Un poble de Lleó ven més butlletes del Gordo de les que va comprar
- El temporal porta al límit la costa i el cabal dels rius a Girona i BCN
- Investigació oberta Mossos rastreja el GPS del mòbil de Jonathan Andic per reconstruir els seus passos
- Festes Aquests són els regals de segona mà més sol·licitats pels catalans: una opció més sostenible que triomfa a Nadal
