la recepta de la meva vida
Recepta de tripa
"Era el plat estrella de la meva àvia Lola al seu Bar Plata [Terol]. És un dels que més m'agrada fer i menjar. ¡Amb una bona barra de pa per sucar-hi fins a la sacietat!", diu Víctor García, xef de Plata Bistró
INGREDIENTS PER A 6 PERSONES
- 1 peu de vedella
- 500 g de tripa
- 1 morro de vedella
- 200 g de pernil picat
- 1 os de pernil
- 1 ceba gran
- 3 alls
- 1 fulla de llorer
- 150 g de pebre vermell de la Vera
- 50 g de pebre vermell picant
ELABORACIÓ
1. Cogueu el peu de vedella, la tripa i el morro juntament amb l’os de pernil. Retireu la carn del peu i talleu-la a trossos de la mateixa mida que la tripa i el morro (uns 2 centímetres). Reserveu el brou de la cocció.
Notícies relacionades2. Recupereu el greix restant del brou de cocció i escalfeu-hi la ceba, els alls i el pernil a foc suau.
3. Una vegada cuinat, afegiu-hi el pebre vermell i ofegueu-ho lleugerament a poca temperatura perquè no es cremi i amargui. Afegiu-hi el menut i, a continuació, el brou de cocció i el llorer. Deixeu-ho coure uns 40 minuts fins a aconseguir la densitat desitjada.
- Sense sortir de la comarca El poble a només 30 minuts de Rubí ideal per a una escapada de natura sense sortir del Vallès
- EL PARTIT DEL CIUTAT DE VALÈNCIA Els genis decideixen quan ser-ho
- Els herois que han combatut contra el monstre
- Oci estival Els ‘beach clubs’ arrelen a BCN
- Muntatges financers De Vigo a Olot: el rastre d’Eusebio Novas
- Famosos El youtuber Jordi Wild (40 anys) ho té clar sobre el català: «El castellà ja ha guanyat»
- Acord del Govern espanyol amb Catalunya El PP defineix la quitació del deute del FLA com «una altra amnistia comptable» als independentistes
- Un sector en el punt de mira (i 4) Aquí estan les cases més luxoses d’Espanya, que han duplicat les seves vendes en cinc anys
- Guerra a l’est d’Europa La pau de Trump a Ucraïna fa aigües
- Badalona Albiol denuncia la falta d’infraestructures que ha obligat a tancar les platges de Badalona: «En 11 anys no s’ha construït res»