la recepta de la meva vida
Recepta de 'gyoza' de carn d'olla
"Faig una versió moderna i lleugera de les croquetes de la meva àvia (porten el mateix farcit), amb un toc de la cuina asiàtica que tant m'agrada", explica Carlota Claver, xef de La Gormanda.
INGREDIENTS PER A DUES PERSONES
Per a les ‘gyoza’
- 6 hòsties de pasta de 'gyoza'
- 50 g de pollastre
- 50 g de papada de porc
- 50 g de carn de vedella
- 770 g de beixamel feta amb mantega de tòfona (60 g de mantega de tòfona, 60 g de farina i 750 ml de llet)
- Cibulet
- Sèsam
Per a la salsa
— 50 g de soja
— 5 g de mirin
— 5 g de llima
— 5 g de gingebre
— 5 g de bitxo
— 2 g de mel
— 20 g de brou de cocció de les carns
PREPARACIÓ
1. Bulliu el pollastre, la papada de porc i la carn de vedella com un brou curt, durant una hora aproximadament.
2. Una vegada cuit, esmicoleu la carn i barregeu-la amb la beixamel feta amb mantega de tòfona. Reserveu el brou.
Notícies relacionades3. Munteu les ‘gyoza’ i bulliu-les amb el brou de les carns durant uns 4 minuts.
4. Retireu-les i disposeu-les en un plat. Napeu-les amb la salsa i poseu-hi per sobre una mica de cibulet i sèsam.
- Religió L’escàndol de les religioses intervingudes amenaça el ‘boom’ dels retirs secrets
- Fruites d’estiu ¿Què és més sa, la síndria o el meló? La ciència et dona la resposta
- Tribunals Una jutge d’Andorra reactiva la causa contra Rajoy per l’operació Catalunya
- Conflicte laboral La bandera groga oneja en l’inici de la vaga dels socorristes
- Pronòstic actualitzat L’onada de calor durarà més del previst: arrencarà diumenge i es prolongarà fins com a mínim dijous
- La pretemporada blanca El Madrid tornarà a la feina amb l’operació sortida bloquejada
- Plans per a un agost cultural pletòric
- La pretemporada blaugrana Flick manté afinat el Barça
- Dictamen històric Uribe, condemnat a 12 anys de presó domiciliària
- Escalada diplomàtica Trump envia dos submarins nuclears a prop de Rússia