Enganyar surt car

Multa de fins a 5.000 euros per posar les banyes a la teva parella

  • Dos joves firmen un atípic contracte de fidelitat amb severes clàusules que inclouen interessos de demora al comunicar la relliscada

Multa de fins a 5.000 euros per posar les banyes a la teva parella

PEXELS/ Andrea Piacquadio

2
Es llegeix en minuts

De vegades, la desconfiança en les relacions amoroses pot arribar a límits insospitats, com és el cas dels protagonistes d’un tuit publicat en el conegut compte de mems CecyArmy. L’esmentat perfil, que a mitjans d’abril ja compta amb més de 925.000 seguidors a Twitter i 3,4 milions a Instagram, es caracteritza pel seu contingut d’humor basat en històries inusuals, col·laboracions amb persones famoses i fets còmics.

L’alt preu de la desconfiança

En aquesta ocasió, el tuit del famós compte està format per quatre imatges que expliquen un sorprenent gest d’amor. En la primera, es pot veure una conversa a l’aplicació WhatsApp entre una presumpta parella en la qual tots dos expressen el seu desig de formalitzar la relació. No obstant, la persona a l’altre costat de la línia, que respon al nom de Vero, posa una implacable condició.

A causa que la noia és «molt desconfiada» i ha «estudiat Dret» decideix que, si fan un pas més, necessita elaborar un «contracte» per si el seu futur nòvio li «posa les banyes». L’altra persona (un jove anomenat Gabriel) accepta encantada la petició i s’estableix que l’endemà es firmarà l’esmentat acord.

En la segona imatge es pot veure el jove Gabriel subjectant el contracte ja firmat per tots dos. I a la tercera fotografia se’n detalla el contingut. En el paper, que compta amb una gran professionalitat en el disseny, s’especifica que els dos joves han iniciat una relació sentimental i que el document compta amb uns «pactes i clàusules legals» a què tant el nòvio com la nòvia s’han de comprometre.

Si es dona una situació d’infidelitat per qualsevol de les parts, les sancions són dignes dels més alts càstigs: 500 euros en cas de mantenir «converses explícites» amb un altre subjecte, 2.000 euros per «mantenir contactes bucals amb terceres persones», i finalment l’alta xifra de 5.000 euros per «mantenir relacions sexuals de qualsevol índole».

El contracte, a més, especifica que el pagament de les sancions s’haurà de realitzar en les dues setmanes pròximes al coneixement de la infidelitat per part de l’altre membre de la parella. Així mateix, en cas que s’oculti l’acte infidel s’haurà de pagar un plus de 50 euros diaris fins que es doni a conèixer la infidelitat. És a dir, si es produeix la infidelitat un 18 d’abril i no es dona a conèixer fins al 22, per posar un exemple, hi hauria un pagament extra de 200 euros.

Notícies relacionades

Finalment, aquest car acte d’amor finalitza amb una imatge del que sembla ser una història d’Instagram publicada en el compte de l’esmentada xarxa social del jove de la parella. En aquesta aquest apareix mirant al contracte amb un rostre que no expressa una gran felicitat i acompanya la instantània amb la frase «doncs res, acabo de firmar el meu primer contracte».

En tot just tres dies la publicació compta amb més de 2.400 retuits i 32.700 ‘m’agrada’, i recull múltiples comentaris, molts dels quals qualifiquen la situació de «tòxica».