Gestació subrogada

Polèmica per un tuit de Telemadrid sobre Ana Obregón: «Ha donat a llum després d’un embaràs en la més absoluta discreció»

1
Es llegeix en minuts

La nova maternitat d’Ana Obregón no ha deixat indiferent ningú i les xarxes socials s’han llançat a comentar fins al més mínim detall. Entre tant missatge s’han colat errors, com va passar amb un tuit de Telemadrid. La cadena pública va publicar i va esborrar una hora després un missatge des del seu Twitter oficial en què assegurava que Ana Obregón «ha donat a llum a Miami» la seva nena –nascuda després d’una gestació subrogada– als 68 anys.

La informació, publicada en exclusiva per ¡Hola!, obre el debat sobre la gestació subrogada i sobre la maternitat en la tercera edat.

Notícies relacionades

A la mateixa portada, la revista deixa clar que la nena arriba per gestació subrogada. Però la cadena de televisió es va confondre en el seu compte d’aquesta xarxa social. «L’actriu i empresària va donar a llum a Miami una nena el 20 de març, un embaràs que portava en la més absoluta discreció».

Cap a les 10.15 h, Telemadrid ha eliminat la seva publicació per compartir-ne una altra en què corregia el seu titular a Twitter: «L’actriu i empresària Ana Obregón, de 68 anys, ha sigut mare per gestació subrogada d’una nena que va néixer el 20 de març al centre sanitari Memorial Regional Hospital de Miami, Estats Units».

Temes:

Ana Obregón