Salut mental

Yolanda Ramos comparteix un missatge dur i sincer: «No estic preparada per a la vida»

L’actriu ha obert el seu cor i ha explicat l’estat depressiu en què es troba

Yolanda Ramos comparteix un missatge dur i sincer: «No estic preparada per a la vida»

EPC_DELEGACIONES

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Yolanda Ramos és una actriu molt coneguda, estimada i admirada per Espanya. Tot i que passin els anys, la intèrpret és tot un referent de la bona comèdia i ha aconseguit treure moments d’autèntica alegria a més d’un. 

Tanmateix, la vida personal de l’actriu no ha sigut de color rosa i ha decidit obrir el seu cor al programa de ‘Las tres puertas’, presentat per María Casado. L’artista s’ha sincerat i ha parlat sense embuts de la depressió que pateix i li entristeix l’existència, fins al punt de preocupar a la presentadora del programa. 

Malgrat que no és la primera vegada que l’actriu fa referència als problemes de depressió i salut mental, en aquesta ocasió ha anat molt més enllà i ha donat a conèixer que els seus problemes són fruit de la seva alta sensibilitat

«Soc sensible fins a tals nivells que de vegades penso que no estic preparada per a la vida», ha expressat al programa. Davant les dures declaracions, la presentadora li ha preguntat quant d’extrem era el dolor, i ella li ha respost: «Em produeix dolor a l’ànima... És un buit, però pel morro, i quan ja et ve alguna cosa és el drama pare... Jo mateixa em dic ‘quin cansament, calla ja, pesada’». 

Notícies relacionades

L’actriu reconeix que no va tenir una infància fàcil, ja que les responsabilitats formaven part de la seva rutina diària: «Vaig tenir una infància molt soferta. Els meus pares em van donar el que van poder, però ho passava molt malament», ha explicat. Malgrat que ha reconegut que part d’aquesta sensibilitat ve de la seva mare, no ha volgut aprofundir en aquest aspecte. L’actriu ha aclarit que aquest estat depressiu no té res a veure amb la seva feina ni amb la seva economia, i ha fet broma al dir que potser és conseqüència de l’edat

La intèrpret també ha fet èmfasi en els problemes que ha tingut al no callar mai i anar sempre amb la sinceritat per davant. «Dic les coses avalada, si algú em tracta malament només a mi no tinc el morro de dir-ho. Em sembla absurd. Sempre ho dic quan sé que hi ha moltes víctimes al darrere, perquè sigui just», ha explicat. «Per aquesta sinceritat meva, la gent aprofita per pagar-me menys... Em passa tota l’estona. Dono aspecte de boja», ha conclòs l’actriu. 

Temes:

Depressió