Solidaritat

Un nen de quatre anys amb una malaltia rara recupera el seu peluix Fantito gràcies a les xarxes socials

La família del petit va oferir 100 euros de recompensa per la joguina

Un nen de quatre anys amb una malaltia rara recupera el seu peluix Fantito gràcies a les xarxes socials
1
Es llegeix en minuts

El Marcos, un nen valencià de quatre anys que pateix una malaltia intestinal rara, ha recuperat el seu peluix Fantito, que va perdre fa uns dies al Parc Central de València.

Un nen «amb un cor enorme» es va posar en contacte amb la família del Marcos per regalar-li un «Fantito 2.0», han explicat els seus pares a través del compte d’Instagram en què difonen el dia a dia del seu fill per visibilitzar la seva malaltia.

Tot i que el peluix perdut no ha aparegut, el nou ‘Fantito’ és idèntic a l’anterior joguina que l’acompanyava sempre, també quan ha d’anar a l’hospital.

«Amb molt d’amor [el nen] li ha explicat que ha hagut de rentar-lo perquè estava molt brut», han explicat els seus pares, que han assenyalat que el Marcos es pensa que es tracta del peluix original. «¡I s’ha fet la màgia!», han celebrat.

El peluix es va perdre el 29 de desembre durant un passeig pel Parc Central de València. Els pares del Marcos van començar una campanya a les xarxes socials i van empaperar el parc amb cartells amb la foto del ‘Fantito’, pel qual fins i tot van oferir una recompensa de 100 euros.

Buscat per la Guàrdia Civil

Notícies relacionades

El ‘Fantito’ era el peluix que sempre acompanyava el Marcos, fins i tot en les visites a l’hospital. La seva recerca va arribar a orelles de la Guàrdia Civil. «El Marcos, un nen de 4 anys, està buscant el ‘Fantito’, és una mica més que la seva joguina preferida. Porta amb ell des dels 5 mesos. El peluix es va perdre el 29-12-22 durant un passeig pel Parc Central de València», va informar l’institut armat espanyol, en un missatge publicat aquest divendres a Twitter.

Finalment es va fer la màgia.