Virals

Hierro es burla de Casillas pels seus vídeos a TikTok: «Estàs fent el ridícul»

L’exseleccionador espanyol ha opinat sobre el paper d’Iker a les xarxes socials

Hierro es burla de Casillas pels seus vídeos a TikTok: «Estàs fent el ridícul»
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exfutbolista Iker Casillas, de 41 anys, ha fet parlar molt entre els usuaris durant les últimes setmanes. La seva constant activitat en plataformes com Twitter o TikTok no ha trigat a tornar-se viral, provocant tant afalacs com crítiques per part de la comunitat d’internautes.

Aquest dijous, l’exporter del Reial Madrid ha compartit un vídeo en què li pregunta a Fernando Hierro, exseleccionador espanyol, què opina del seu paper a les xarxes. La resposta sincera del «principal ‘hater’ de tots» ha deixat sense paraules Iker, amb un vídeo que acumula més de 2 milions de visites en només un dia.

@ikercasillas Tengo el mayor hater de todos… #fernandohierro #tiktok ♬ sonido original - Iker Casillas

«Ets un antic»

Notícies relacionades

La pregunta sobre què opina Hierro dels vídeos de Casillas a TikTok ha donat peu a una resposta tan contundent com ‘dolorosa’ per al porter campió del món el 2010: «Ets un ridícul, estàs fent el ridícul», ha contestat Hierro. «Ets un antic que es vol modernitzar», afegeix. Casillas, lluny de prendre-s’ho com una ofensa, ha reaccionat a les paraules del seu amic rient. «Tinc el principal ‘hater’ de tots...», ha escrit en la descripció del ‘tiktok’.

En qüestió de pocs mesos, Casillas ha aconseguit a través dels seus vídeos d’humor incrementar la seva xifra de seguidors a TikTok fins a gairebé els 4 milions. No obstant, l’exporter nascut a Móstoles també ha protagonitzat episodis polèmics; l’últim per un suposat pirateig del seu compte de Twitter, on va compartir un missatge fals anunciant que era homosexual.