‘Cuore’ amb desimboltura

El culebró entre Alba Carrillo i Jorge Pérez acaba de començar: les ‘Mamarazzis’ afirmen que «hi va haver més que petons»

«En una operació com la que ha passat Sara Carbonero no val anar-se’n a Qatar», han afirmat Laura Vázquez i Lorena Fa sobre Iker Casillas

4
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Primer es va dir que va ser un flirteig. Després van arribar les imatges d’uns petonets amistosos entre Alba Carillo i Jorge Pérez, durant el sopar de Nadal de la productora de l’‘El Programa de Ana Rosa’. Qui diu petons, els vídeos van mostrar morrejades i que entre ells dos hi havia més que un flirteig, tot i que l’exconcursant del ‘reality’ Supervivientes estigui casat. «Se’ns en va anar de les mans», va reconèixer l’exmodel. Mediaset ha vist una oportunitat d’or i ha llançat els seus dos col·laboradors a l'arena del circ televisiu. La seva actuació als platós no està decebent. «No dormo. Sort que no se m’ha passat l’home», ha dit Lorena Vázquez, fent broma sobre l’assumpte, que descriu com la «bomba» de la setmana al panorama del cor. «Els interrogants són: ¿Hi va haver alguna cosa més després que s’emboliquessin a la discoteca? ¿Van passar la nit junts?», s’han qüestionat les ‘Mamarazzis’. A l’episodi 13 del videopodcast setmanal, que no ha portat mala sort, sinó molta desimboltura, han respost a les seves pròpies preguntes.

«Cada setmana me’ls trobava sortint junts de Mediaset. Ja ho vaig dir: Aquests dos follen. Es desprenia que hi passava alguna cosa», ha afirmat sense parpellejar Laura Fa. «Hi ha una química brutal entre ells», ha afegit Vázquez, que corrobora que van donar curs a aquesta «atracció sexual no resolta» a la discoteca d’El Principito de Madrid.

La «gran tonteria» d’embolicar-se davant desenes de periodistes

Tot i això, van tenir «la gran tonteria» de flirtejar en una festa amb desenes de periodistes del cor, ha recordat Vázquez, que també s’ha esplaiat: «Critiquen que els gravessin, però eren en l’entorn ideal. ¿Quin paparazzi no hauria fet el mateix al veure la bomba que això suposava?».

Dit i fet. Els van agafar (tampoc es van amagar) i els van gravar. Però les imatges que han donat la volta a l’arena no mostren tota la seqüència dels fets. De fet, les que han transcendit «no són per dramatitzar tant», ha emfatitzat Fa sobre els petons. Ara bé, «és evident que alguna cosa més ha passat perquè altrament no muntes aquest circ. Jorge plora perquè sap que Alba ho explicarà tpt tard o d’hora», ha indicat la periodista.

«Escenes pujadetes de to»

Abans que la col·laboradora canti, ho fan les nostres ‘Mamarazzis’. «Van estar junts en bastants moments i hi va haver més que petons», assegura Vázquez. La font és bona, ni més ni menys que un membre de la productora d’Ana Rosa Quintana. «Hi va haver escenes pujadetes de to en aquesta festa», ha precisat.

«Si abans de la festa no va passar res, és un miracle», ha dit fent broma Fa. «¡No vulguis saber com em tira enrere, el rotllo guarda civil!», ha seguit en to jocós Fa. «Doncs a la meva mare li hagués agradat aquest perfil per a mi», ha comentat Vázquez. Es pot recordar que Pérez va formar part de la Benemèrita i va saltar a la fama quan una foto seva, vestit d’uniforme, es va fer viral a les xarxes socials.

Bromes a part, les ‘Mamarazzis’ no han volgut saltar de tema sense reivindicar abans la figura de la dona de Pérez. «Ella és la víctima de tot aquest assumpte», han manifestat. Respecte al paper de Carrillo, també han sigut taxatius: «Alba és una persona soltera i pot fer el que li doni la gana».

«Iker Casillas és una persona molt egoista»

Bomba de la setmana al marge, dimecres és dia de repassar les revistes del ‘cuore’. A més, algunes portaven notícies agradables. És el cas de ‘Lecturas’, que informa que Sara Carbonero ha superat la complicada operació a què va ser sotmesa d’urgència. «No queda clar si està relacionada amb el càncer d’ovaris que va patir», han puntualitzat Vázquez i Fa, que s’han centrat en el paper del seu exmarit i pare dels seus dos fills, Iker Casillas, que no s’ha mogut de Qatar.

«Em sembla de persona molt egoista com a home, pare i persona que Casillas s’hagi quedat fent de comentarista al Mundial de futbol», ha exterioritzat Fa. En aquest sentit, fonts pròximes a l’entorn de l’exparella expliquen que els seus dos fills s’han quedat amb la germana de Sara durant tota aquesta setmana. «M’és igual quin acord tenen entre ells. En una operació com la que ha passat ella no val anar-se’n a Qatar», ha reiterat la periodista. «M’estranya que un pare no estigui amb els seus fills en una situació així, però no sabem a quin pacte van arribar», ha puntualitzat Vázquez.

Bertín Osborne llueix músculs a l’‘¡Hola!’

La revista ‘¡Hola!’ s’ha convertit aquesta setmana en l’extinta ‘Súper Pop’. Només que en lloc de mostrar un bon mosso, hi apareix Bertín Osborne prim i musculat. «No sabem l’estat real del seu cos. Si creues els braços i els empenys cap endavant, sembles més musculós», ha dit burlant-se’n Fa. Les coses com són: en aquest reportatge hi ha una dosi de Photoshop perquè el cantant està a punt de fer 68 anys, no 38.

On escoltar l’episodi 13 de ‘Mamarazzis’

Notícies relacionades

L’episodi 13 de la segona temporada de ‘Mamarazzis’ ha donat més de si. Lorena Vázquez i Laura Fa també han parlat sobre Risto Mejide, Shakira i Piqué i Gema Aldón, la filla d’Ana María Aldón, ex de José Ortega Cano, que malparla de la seva progenitora.

‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’Instagram i  Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: Ivoox, Spotify, Podimo, Amazon Podcasts i Apple Podcasts.

El culebró entre Alba Carrillo i Jorge Pérez acaba de començar: les ‘Mamarazzis’ afirmen que «hi va haver més que petons»