Televisió

Chari Lojo, de concursant de ‘Gran Hermano’ a funcionària de presons a Eivissa

Chari Lojo, de concursant de ‘Gran Hermano’ a funcionària de presons a Eivissa

Telecinco

1
Es llegeix en minuts

La gaditana Chari Lojo, una de les concursants del programa televisiu ‘Gran Hermano’, viu avui a Eivissa després de proporcionar-li un canvi radical la seva professió. L’exparticipant, que va protagonitzar diversos moments icònics en diverses edicions estàndard del programa i també en les versions ‘El Reencuentro’ i en ‘GH VIP’, ara és treballadora de l’Estat.

Lojo va decidir, després de la seva trajectòria televisiva, fer oposicions i vestir-se d’uniforme per exercir com a funcionària de presons a l’illa, com ha explicat en una entrevista al mitjà ‘online’ Outdoor. L’exconcursant ha declarat que amb aquesta nova professió buscava «estabilitat econòmica». «En el món de la televisió es guanyen diners, però un dia et truquen i després ja no», ha valorat en aquesta publicació. També ha explicat una mica la seva experiència durant els primers dies que va passar com a funcionària del centre penitenciari.

Notícies relacionades

«Tenia molta por de la reacció dels interns ja que no sabia si em reconeixerien ni com actuarien. Però he de dir que va ser al contrari. Em van reconèixer i em vaig sentir respectada per tots i encara més pels meus companys», assegura la gaditana. A més, ha considerat que aquesta professió és «fonamental en la societat» i que està «molt poc reconeguda».

Pel que fa a les seves vivències rutinàries, la gaditana ha explicat com hi ha històries que la sorprenen «cada dia». «Les presons són un reflex de la societat», ha opinat.

Temes:

Gran hermano