SEXUALITAT FEMENINA

Trucs de masturbació femenina que has de saber

Entrem de ple en el mes de la masturbació i ho fem amb una llista de les millors joguines sexuals seleccionades per la sexòloga Valérie Tasso

Trucs de masturbació femenina que has de saber
7
Es llegeix en minuts

És cert que la sexualitat femenina i tot el que s’hi refereix ha estat envoltat d’importants tabús al llarg de la història, unes barreres imposades per la societat que s’han d’enderrocar amb educació sexual com assignatura reglada, una cosa que la sexòloga Valérie Tasso considera «important i absolutament fonamental».

«No hi ha cap altra manera de fer caure els tabús. Així de senzill, així de complicat. Fa anys que demanem que hi hagi educació sexual obligatòria ja. També la col·laboració d’icones del cine, de la música, dels youtubers, etc. parlant de la masturbació femenina com una cosa absolutament normal ajudaria moltíssim, també els homes, que hi veuen uns referents a seguir», apunta l’experta.

Malgrat això, cada vegada es va aconseguint que la masturbació femenina adquireixi una visibilització en la societat, i LELO hi contribueix treballant des de múltiples i variats fronts com l’elaboració d’objectes de plaer cada vegada més adaptats a totes les anatomies femenines, els dissenys dels quals són amables amb elles, amb l’objectiu de «transmetre en clau de valors la sexualitat femenina com una cosa absolutament necessària per al benestar en general», afirma Valérie Tasso.

Alliberament hormonal i alliberament de tensió, així com la millora de l’estat d’ànim i la relaxació són algunes de les bondats que la masturbació proporciona al cos. ¿Vols conèixer-ne més? A més ajuda a prevenir diferents patologies, l’alliberament de cortisol reforça el sistema immunològic i la d’endorfines redueix la depressió. Ja no tens excuses per deixar-te portar i experimentar un torrent de sensacions que et facin vibrar.

Però encara hi ha més... L’autoplaer ajuda a superar barreres psicològiques que comporten disfuncions sexuals com l’anorgàsmia i la pèrdua de desig sexual al proporcionar un millor coneixement de la pròpia anatomia i contribuir a la inhibició de l’ansietat.

També l’ús de les joguines eròtiques suposa una gran eina per aprendre a escoltar el nostre cos i s’ha demostrat que la gran majoria de les dones amb problemes per arribar a l’orgasme acaben sentint-lo gràcies a l’ús de les joguines eròtiques. «La masturbació ajuda també a treballar el desig de manera molt activa. El desig sol ser «mandrós» i, si no es treballa, sol caure en una mena de «letargia». Quan passa això, sol portar problemes. No oblidem que «el desig és l’essència de l’ésser», assenyala Valérie Tasso, escriptora, sexòloga i ambaixadora de LELO a Espanya.

¿Quina és la joguina sexual que millor s’adapta a tu?

¿Quina és la joguina sexual que millor s’adapta a tu?Ja que hi pot haver una joguina sexual per a «diversos moments, estats d’ànim i fins i tot segons la maduresa sexual de cada dona», tal com explica l’escriptora, és el moment de descobrir, ja sigui en parella o en solitari, quin tipus de joguina sexual és el teu preferit entre els ‘best sellers’ de LELO i disfruta amb ells del mes més agradable de l’any. Ara amb un 15% de descompte per a lectors amb el codi «LELODTO» fins al 6 de juny.

I aprofitant que ens trobem en el Mes de la Masturbació, ¿per què no celebrar-ho descobrint quina és la joguina eròtica perfecta per a tu? Ja sigui en solitari o en parella, l’important és «saber disfrutar de les sensacions agradables que un objecte de plaer aconsegueix transmetre. La sexualitat és un viatge, no una destinació», apunta la sexòloga.

LELO Soraya Wave, el conillet vibrador doble per a un plaer més intens

LELO Soraya Wave, el conillet vibrador doble per a un plaer més intensUtilitzat en gran manera per dones que ja han assolit certa maduresa sexual, és a dir que coneixen molt bé el seu cos i la seva resposta sexual, amb aquest conillet vibrador es pot obtenir un plaer moltíssim més intens. Això és a causa d’una doble estimulació del clítoris: des de la part externa i des de la part interna, en la qual actua la tecnologia WaveMotion: es balanceja dins de la vagina imitant el moviment dels amants més experts.

Moltes de vosaltres us preguntareu què diferencia LELO Soraya Wave del doble vibrador Enigma LELO, ja que tots dos estimulen el clítoris tant per fora com el famós Punt G. No obstant, la tecnologia utilitzada és diferent, de manera que Enigma utilitza ones sòniques per a la part visible del clítoris i vibracions per a l’estimulació del Punt G; i LELO Soraya Wave utilitza vibracions tant en la part que estimula el clítoris com en la part del Punt G. Aconsegueix-lo ara amb un 15% de descompte per a lectors amb el codi «LELODTO» fins al 6 de juny.

LELO Gigi 2, l’estimulador del Punt G per excel·lència

LELO Gigi 2, l’estimulador del Punt G per excel·lènciaQuan s’estimula el Punt G de les dones se sol tenir la sensació que s’orinaran. «És absolutament normal i és la prova que estan efectivament estimulant el seu Punt G», afirma Valérie. I és que a causa de la seva peculiar forma, LELO Gigi 2 s’ha convertit en el vibrador per al Punt G més famós del món.

És molt còmode a la mà perquè no és gaire gran, «però la panacea d’aquesta joguina és la seva punta aplanada que s’introdueix a la vagina», aclareix l’experta. Així és fàcil trobar amb precisió el Punt G i abastar-lo sencer durant l’estimulació del mateix, un aspecte que el diferencia d’altres vibradors convencionals. Aconsegueix-lo ara amb un 15% de descompte per a lectors amb el codi «LELODTO» fins al 6 de juny.

Sila, el massatjador de clítoris per a una experiència ‘slow sex’

Sila, el massatjador de clítoris per a una experiència ‘slow sex’Començant per Sila, el succionador de clítoris que funciona per ones sòniques, permet encadenar amb més facilitat un orgasme després d’un altre (la famosa multiorgàsmia), al no entrar en contacte directe amb el clítoris i, per tant, al no irritar-lo. Un dels aspectes que diferencia Sila d’altres succionadors tradicionals és la seva «boca», que és més gran i suau que la d’altres de massatjadors i/o succionadors de clítoris. És un avantatge sense igual, ja que permet no només estimular el nostre òrgan de plaer, sinó que inclou tota la nostra plataforma orgàsmica.

Però si per alguna cosa és reconegut Sila al mercat és per portar a la pràctica la famosa tendència del ‘slow sex’ relacionada amb un sexe molt més conscient, més lent i més sentit, que convida a viure el moment amb els cinc sentits, a disfrutar de les sensacions, a tocar, a explorar.

«Hi ha una creença errònia i molt estesa que assegura que el final últim del sexe és l’orgasme i si no arribem al clímax, donem per ‘fracassada’ la relació sexual». Això fa que, en ocasions, algunes persones, especialment les dones, sentin pressió a l’hora d’arribar al clímax, cosa que pot ser totalment contraproduent, fent que ens centrem en l’orgasme i no en el gaudi del moment», explica la sexòloga. Per això Sila neix per tal de donar resposta a aquesta demanda absolutament imperiosa per part de moltes dones. 

Aconsegueix-lo ara amb un 15% de descompte per a lectors amb el codi «LELODTO» fins al 6 de juny.

¿I l’home utilitza joguines sexuals per masturbar-se?

¿I l’home utilitza joguines sexuals per masturbar-se?Segons relata Valérie «fins fa poc, alguns homes pensaven que les joguines eròtiques només anaven dirigides a les dones. Això és perquè ells tenen més a mà el seu sexe. Masturbar-se, per a ells, no té cap misteri. Mentre que per a les dones és una mica més complicat, no està tan a la vista».

No obstant des de fa uns anys han sortit al mercat molts masturbadors cada vegada més sofisticats. «La clau rau en el fet que les sensacions d’aquests masturbadors masculins sàpiguen reproduir algunes pràctiques eròtiques», conclou la sexòloga. 

El masturbador masculí F1s, tota una revolució per al plaer de l’home. L’arribada al mercat del masturbador masculí F1s ha suposat un autèntic remolí per a l’home, ja que disposa de sensors interns personalitzables, ranures internes corbades per augmentar les sensacions, i una silicona suau Premium al seu interior.

¿I això que proporciona? Fa massatges al penis amb ones sòniques barrejades amb vibracions tradicionals per a una experiència sexual extraordinària. A més disposa a la coberta d’una finestra que permet veure el que està succeint mentre un home es masturba, a diferència d’altres masturbadors masculins. Aconsegueix-lo ara amb un 15% de descompte per a lectors amb el codi «LELODTO» fins al 6 de juny.

Notícies relacionades

I si això no et sembla suficient, LELO és l’única marca que té un masturbador masculí com l’F1s, ja que és el primer objecte de plaer del món per a homes amb «Kit de desenvolupament de software», cosa que permet crear sensacions a la carta.

«Les joguines eròtiques no només són beneficioses per aconseguir orgasmes durant la masturbació, sinó que també ens ajuden a explorar la nostra sexualitat i el nostre cos, descobrint les posicions o maneres d’estimulació que més agradables ens resulten», conclouen els experts de LELO. 

Temes:

Sexe