Carn de mem a les xarxes

Celia Villalobos, ‘gamer’ i capitana de l’equip d’eSports Screen Wolves

  • «S’ha acabat escoltar-vos. S’ha acabat callar. És el moment de donar la cara. És el moment de jugar», assegura la política, de 72 anys, en un anunci compartit a les xarxes

Celia Villalobos, ‘gamer’ i capitana de l’equip d’eSports Screen Wolves

TWITTER / SCREEN WOLVES

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Celia Villalobos ha tornat a ser carn de mems. L’exministra de Sanitat i Consum amb el govern de José María Aznar, exalcaldessa de Màlaga i exconcursant de ‘MasterChef’ acaba d’anunciar a les xarxes que als seus 72 anys s’ha fet ‘gamer’ i capitana d’un equip d’eSports, l’Screen Wolves. Després de l’anunci, les bromes sobre Villalobos l’han convertit en ‘trending topic’, recordant quan fa més de sis anys va protagonitzar una de les ‘enxampades’ més antològiques que es recorden al Congrés dels Diputats.

No va ser el ‘Candy Crush’

I no, en aquella ocasió la política del Partit Popular no jugava al popular –i addictiu– Candy Crush quan una càmera indiscreta la va captar mentre exercia com a presidenta del Congrés en absència de Jesús Posada. Ella va aclarir després que en realitat es va quedar absorta interactuant en la seva tauleta amb els personatges de ‘Frozen, el regne del gel’, el joc que «tornava boja la seva neta» Alma.

Sigui com sigui, la passió de Celia Villalobos pels videojocs l’han portat a protagonitzar ara l’anunci de l’equip Screen Wolves, equip d’eSports que ella mateixa capitaneja, i amb el qual s’ha proclamat ja tota una ‘gamer’ professional. Com aquell qui res, la política promet «revolucionar el món del ‘gaming’».

«Durant anys sempre he estat en el focus: crítiques, burles, retrets... Tota una vida marcada per un sol moment, un moment que gairebé em va fer oblidar el que m’agradava», comença dient en un vídeo on ja lluu la samarreta del seu videojoc. Fa referència al 24 de febrer del 2015, dia de la càmera inoportuna al Congrés durant una intervenció de Mariano Rajoy en el debat sobre l’estat de la nació.

I conclou a la seva publicació d’Instagram: «S’ha acabat escoltar-vos. S’ha acabat callar. És el moment de donar la cara. És el moment de jugar». Com a bona professional, Villalobos ja té el seu propi compte a Twitch, la plataforma de retransmissió en directe especialitzada en videojocs.

Notícies relacionades

Ben aviat, Villalobos donarà a conèixer més detalls d’aquest nou projecte i qui formarà part del seu equip. Mentrestant, a les xarxes, l’exministra ha tornat a ser carn de mem:

Per als que no recordin l’‘enxampada’ al Congrés, aquest vídeo mostra aquell moment: