Homenatge al seu avi

La picada d’ullet catalana de les noves vambes que Rosalía ha dissenyat per a Nike

El model en qüestió es diu ‘AF1 Espardille’ i a la plantilla porta el lema ‘Just did it, Rosalía’

«Em vaig inspirar directament en un tipus de sabata tradicional que el meu avi solia utilitzar sempre, les espardenyes», ha explicat la cantant en el podcast ‘Gurls Talk’

La picada d’ullet catalana de les noves vambes que Rosalía ha dissenyat per a Nike
1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Des de fa més d’un any, Rosalía no ha deixat de col·laborar musicalment amb els artistes més famosos del planeta. Però, a més, també ha firmat diverses col·laboracions amb firmes de primera categoria. I és que la fama internacional de la cantant de Sant Esteve Sesrovires ha fet que les marques vegin en ella la millor ambaixadora per als seus productes. Una n’és el gegant esportiu Nike, amb qui ja va firmar el seu primer contracte el juliol passat, quan es va convertir en l’ambaixadora de les Nike Air Max 2090. Inspirades en les icòniques Nike Air Max 90, les de Rosalía tenen una cambra d’aire més gran (un 200% més) i una imatge renovada i avantguardista.

Tan bé li ha anat al binomi Nike-Rosalía, que ara torna a atacar amb unes vambes que són tota una declaració d’amor als orígens catalans de l’artista d’‘El Mal Querer’. Rosalía no només parla català en públic als Estats Units o reivindica les tradicions catalanes com el Tió, sinó que la aquest dilluns a la matinada ha presentat a Instagram les noves vambes Nike dissenyades per ella mateixa i inspirades en les espardenyes que solia portar el seu avi. Ho ha explicat també al podcast ‘Gurls Talk’: «Vaig tenir l’oportunitat de dissenyar un parell de vambes Nike i em vaig inspirar directament en un tipus de sabata tradicional que el meu avi solia utilitzar sempre: les espardenyes. Les vambes Nike hi estan inspirades. No puc esperar per mostrar-vos-les perquè són realment especials».

Notícies relacionades

En el vídeo que ha compartit amb els seus fans Rosalía es lliga les vambes d’una d’original forma, que segur que no tardarà a convertir-se en tendència, amb diverses voltes al turmell. I perquè no hi hagi cap dubte d’on li ha vingut la inspiració, la cantant ha penjat també diverses fotos d’espardenyes i del geni empordanès Salvador Dalí, amb unes espardenyes a Portlligat.

El model en qüestió es diu ‘AF1 Espardille’ i a la plantilla porta el lema Just did it, Rosalía’. Per ara se’n desconeix el preu i data de sortida a la venda. Però segur que arrasaran.