Sense ‘distància de seguretat’

Rosalía i Bad Bunny, superencaramel·lats, prenen el plató de ‘Saturday Night Live’

  • La complicitat entre els dos artistes va ser màxima a l’interpretar la seva última col·laboració, ‘La noche de anoche’

Rosalía i Bad Bunny, superencaramel·lats, prenen el plató de ‘Saturday Night Live’
2
Es llegeix en minuts

Tot i que finalment Rosalía no va estar a la Superbowl de la mà de The Weeknd, com s’havia especulat, la diva de Sant Esteve Sesrovires es va colar aquest cap de setmana passat en el veterà programa ‘Saturday Night Live’ (SNL) de la mà del cantant porto-riqueny Bad Bunny, amb qui acaba de llançar el videoclip de ‘La noche de anoche. No hi va haver efectes especials com en el curt, en què els dos artistes cremen en flames de passió, però durant l’actuació van saltar veritables espurnes entre els dos, un moment dels més intensos que es recorden al plató del mític programa retransmès des de Nova York. 

Era la primera vegada que el porto-riqueny trepitjava com a convidat el xou en ‘prime time’, i va decidir fer-se acompanyar per la seva amiga recreant l’escenari de la seva peça audiovisual de caire surrealista amb unes escales blanques de fons. No va fer falta efectes pirotècnics, la química entre els dos va ser brutal i va fer tornar bojos els fans a les xarxes socials.

La catalana va triar per a la seva actuació a ‘SNL’ un vestit de llenceria de color rosa amb uns tirants molt fins. Sota el vestit amb textura portava una samarreta transparent de coll pujat del mateix to. La melena deixada anar, maquillatge ‘baby skin’ i manicura de gel XXL de Mei Kawajiri.

Igual com en el model del vídeo, amb disseny d’Ottolinger, Rosalía combina el seu vestit de gran obertura amb mitges curtes de color negre i botins de taló alt de Haiki.

Actuació d’infart

Sens dubte l’actuació de Rosalía va impactar en aquest ‘SNL’, en què Regé-Jean Page, actor, que interpreta el seductor comte de Hastings a ‘Los Bridgerton’ (Neflix) va exercir de presentador amb l’ajuda del cantant porto-riqueny. La participació de Rosalía va ser la cirereta de l’espectacle.

El reggaetoner, que està promocionant el seu àlbum ‘El último tour del mundo’, va tornar poc després a aparèixer en pantalla per a una altra actuació, aquesta vegada en solitari, del seu tema ‘Te deseo lo mejor’, i va participar en dos esquetxos amb humoristes del programa. 

Al primer tall, Bad Bunny va encarnar una planta amb ulleres de sol cantant a l’apartament d’una dona que s’ha tornat boja per l’estrès de la pandèmia, i en el segon tall es va unir a la tripulació d’un barco perdut en alta mar per guiar-los amb un mapa, que resulta ser un dibuix infantil. 

El porto-riqueny, el nom real del qual és Benito Antonio Martínez Ocasio, havia alimentat les expectatives dels seus seguidors a les xarxes socials hores abans de les actuacions a ‘SNL’ penjant unes fotos en què posava amb Rosalía a Nova York, on hi ha els estudis del canal NBC. 

Debut com a actor

Notícies relacionades

Va coincidir en pantalla amb l’humorista Pete Davidson, company de repartiment a la pel·lícula amb què s’estrenarà com a actor i de la qual forma part de l’equip de producció, ‘American Sole’, protagonitzada pel comediant nord-americà Kevin Hart i el basquetbolista Chris Paul