Cada vegada tens més sol·licituds de missatges no desitjats

¿Reps missatges de perfils falsos a Instagram? Evita-ho amb 3 senzills passos

Tens una notificació nova i... ¡vaja! És ‘spam’...

FOTO BAJADA DE 123RF EL 26 DE JUNIO DEL 2020  LLAMADA TELEFONICA  MANO  TELEFONO  MOVIL  LLAMAR  MARCAR  LLAMADA  FOTO DE 123RF

FOTO BAJADA DE 123RF EL 26 DE JUNIO DEL 2020 LLAMADA TELEFONICA MANO TELEFONO MOVIL LLAMAR MARCAR LLAMADA FOTO DE 123RF

1
Es llegeix en minuts
Jose Real

No, no estàs sol si t’ha passat el que comentem al titular. Fa setmanes que molts usuaris d’Instagram mostren el seu malestar per rebre diàriament desenes de missatges privats de perfils falsos que inclouen des de ‘spam’, contingut violent o pornogràfic o ‘links’ maliciosos per efectuar després un atac de ‘phishing’ i poder robar les dades dels nostres perfils. 

Per poder protegir el nostre compte i deslliurar-nos de les molestes notificacions que poc o gens ens interessen, només hem de realitzar tres senzills passos

1- Accedim al nostre compte d’Instagram, ens dirigim a «configuració» i seleccionem l’opció «privacitat».

2-Elegim l’opció «missatges».

3-Una vegada dins veuràs dues opcions: «permetre noves sol·licituds de missatge» i «permetre que altres persones t’afegeixin a grups». Seleccionem a totes dues la preferència «només persones que segueixes». 

Amb aquesta senzilla acció que es pot fer en menys de 30 segons podràs elegir si qualsevol usuari d’Instagram pot deixar-te un missatge privat o ficar-te en un grup junt amb altres internautes o si al contrari només vols que ho facin aquells que segueixes.

Notícies relacionades

La majoria de comptes que realitzen ‘spam’ a Instagram són falsos, creats a fi de promocionar els seus productes. No obstant, és un mètode poc útil, ja que la xarxa social propietat de Facebook intenta evitar constantment aquest tipus d’accions i els mateixos usuaris tendeixen a ignorar-ne la gran majoria. 

També hi ha perfils falsos a Instagram creats amb finalitats malicioses que infecten el nostre dispositiu amb codi maliciós, accedint a les nostres dades personals o fins i tot suplantant-nos la identitat robant-nos el compte.  

Temes:

Instagram