Vist a Twitter

Una dona tira a terra un sacerdot en plena missa

Un vídeo viral mostra com el popular capellà brasiler Marcelo Rossi és empès davant d'una multitud de 50.000 joves

La dona va ser portada a dependències policials però posada en llibertat després que ell no volgués denunciar

misa

misa

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

El pare Marcelo Rossi es trobava oficiant una missa davant de 50.000 persones quan una dona es va abalançar sobre ell i el va tirar a terra des de l’altar. Les imatges, que van ser ofertes en directe per un canal catòlic al Brasil, s’han viralitzat a internet, on es veu com els assistents lamenten el succés a l’instant. 

"El pare ha patit una agressió durant la missa. Resem per ell", deien des del compte en el qual oferien les imatges. Afortunadament no va patir danys i va poder seguir amb l’esdeveniment. 

L’eucaristia era part del tancament d’una reunió de joves a Cachoeira Paulista, municipi de São Paulo, el campament No Today. 

Notícies relacionades

Segons informa ‘O'Globo’, la dona de 32 anys va saltar el control de seguretat, va pujar a l’altar i va empènyer el sacerdot, que també és cantant, escriptor, columnista del diari 'Extra' i una persona molt reconeguda del moviment catòlic al seu país. 

El mateix Marcelo Rossi va restar importància i no va voler denunciar la dona, que després de passar per les dependències policials va ser posada en llibertat i enviada a serveis sanitaris per un possible trastorn. Rossi va confirmar que només sentia petits dolors, "el normal".