Vist a Twitter

Així és la batalla fictícia entre famosos que té en suspens milers de persones: només en pot quedar un

Un algoritme de Twitter decideix entre els 314 personatges de la faràndula i el folklore

Cada dia enfrontarà dos personatges fins a trobar-ne un vencedor

yrhoakf5ab79xei44eium2

yrhoakf5ab79xei44eium2

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Puigdemont ha assassinat Melendi; Ana Rosa Quintana, Iñaki Gabilondo, i Ferrán Adriá, Emilio Aragón. Així un darrere d’un altre, fins que només en quedi un. Una espècie de 'Els jocs de la fam' en què més de 300 de famosos batallen en una guerra fictícia que té milers de persones en tensió a Twitter. 

Es tracta d’un bot similar al que durant setmanes ha tingut enganxades milers de persones amb una guerra a Espanya i una altra a escala mundial, on ciutats o territoris avançaven conquistant cada vegada més espai.

Ara, algú ha decidit donar salsa a aquest tipus de continguts ficant en un mateix sac Aznar, Muguruza, Pedroche, Chenoa, Iker Casillas, Pau Gasol, Wismichu o Paco León. Actors, esportistes, presentadors, cantants... Tot tipus de famosos que miren de salvar la vida virtualment

Un algoritme decideix entre els 314 personatges de la faràndula i el folklore. Aquí comença la guerra.

A partir d’aquí i durant diversos dies, el bot enfrontarà dos personatges en un duel a mort cada dia fins que només en quedi un. 

El primer a caure va ser José María Aznar. En mans de Bad Gyal, l’expresident del Govern amb prou feines va durar unes hores.

Melendi, Ana Torroja, Iñaki Gabilondo, Pedroche, Alberto Contador, Julia Otero, Roberto Álamo o Anne Igartiburu no van córrer millor sort, i van ser derrotats de bon començament. 

¿Qui quedarà dempeus al final d’aquesta apassionant lluita? ¿Per qui apostem? @spanishwarbot tindrà la resposta.

Els precedents

Notícies relacionades

Aquest bot arriba a penes uns dies després de l’èxit de World War Bot 2020, una guerra mundial fictícia que va tenir enganxades milers de persones i que va acabar el 21 de juny amb la conquesta del món per part d’Espanya després de quedar-se amb Samoa.

Es tracta del mateix creador del bot de la guerra civil, que enfrontava territoris espanyols, en la qual es va imposar La Rioja després de quatre anys d’informació a Twitter on milers d’usuaris van compartir les seves diferències respecte a l’èxit de les seves regions